Burun içinde çıkıntı?

Zaten neden bilmiyorum fotoda daha büyük görünüyor. Evet ödemler hala var. İnce derili olmama rağmen geç iniyor. Burnumla çok oynamadı zaten doktor sadece birkaç kusuru giderdi. Ki bu doktoru tercih etmemin nedeni de buydu. Bu arada sizin sıkıntınız ile ilgili bir fikrim var. Doktor kıkırdak koydum demiş ya o kıkırdak değilde dikiş olabilir mi? Çünkü benim tarif ettiğiniz yerde dikişlerim var bi taraftaki önceleri daha sertken şimdi incelmiş diğeri hala aynı. Neden dikiştir diyorum. Benim sol burun deliğimin sağ tarafında hemen içte eriyen dikiş vardı ucu çıkmıştı. 2 aya kadar falan. Sonra biraz komik ama o dikiş derinin içine girdi. Ve orası şişti mercimek kadar da değil üstelik daha şiş ve büyük. Dokununca kemik gibi. Ve hala var. Geçmiyor. O da pek rahatsız etmiyor beni. Yine de doktora sordum doktor dikişlere reaksiyon gösteriyorsun dedi. Zamanla eriyecek dedi. Yani belki ordaki dikiş toplanmıştır bir türlü erimiyordur. Bir fikir sadece. Bir de bir sorum olacak. 4 aya kadar nefesle ilgili bir problem yaşamadım ama 20 gündür soldan nefes alamıyorum. Soldaki Konka baya şişmiş. Böyle bir şey yaşadınız mı? Geçici mi? Mevsimlerden dolayı ameliyatı yeni olan herkes yaşıyor mu? Her kış bunu yaşayacak mıyız? Yoksa bu sonsuza kadar artık kaderimiz mi 🙂
Konkalar siser ya benim de şişiyor ve otrivn yada iliadin sıkıyorum 5 dakika sonra sifirlaniyor inanilmaz rahatlıyorum. Sanirim biraz allerjik bir durum o 🙂

Konkalar siser ya benim de şişiyor ve otrivn yada iliadin sıkıyorum 5 dakika sonra sifirlaniyor inanilmaz rahatlıyorum. Sanirim biraz allerjik bir durum o 🙂
Yakin tarihte bir kbb uzmaniyla görüşüp bu çıkıntı konusunda fikir alacağım. Görüştüğümde yazacagim muhakkak 🙂

6. Ayımda ben de doktora görüneceğim. Tatmin edici bir yanıt alamazsam başka bir doktora görüneceğim. Bu arada söylediğin spreyler doktorumun bana 6. Ayda geçmezse kullan dediği bağımlılık yapan ilaçlar. Bağımlılık yapması neyse de bir süre sonra konkaların daha çok şişmesine neden oluyormuş edindiğim bilgilere göre. Dikkatli kullanmak gerek. Geçmiş olsun. Doktorla görüşünce ben de yazarım.

Yalnız benim burun kanadımda değil bu çıkıntı. Daha ilerde burun kanadının C şeklini aldığı yerde tam ortada. Kanatla burun septumunun ortasında.Rahatsızlık vermese umrumda olmaz. Sizin tarif ettiğiniz yerde benim her iki tarafta o şişlik var uzun ip gibi. Ben onu hep eriyen dikiş diye düşündüm ki hala erimedi. Ama rahatsız etmiyor evet dokununca bariz hissediyorum ama varlığını bana hatırlatacak bir sıkıntı yaratmıyor.
Merhaba, aynı problem bendede var benimde 4 bucuk ay oldu ameliyat olali. Nefes almanda da sorun varmi? Benim sürekli burnum tikaniyor. Bende sizin gibi 6 ay kontrolünü bekliyorum burnumdanda memnunum aslinda bilemiyorum kuruntu halinemi getiriyorum 😫

Merhaba, aynı problem bendede var benimde 4 bucuk ay oldu ameliyat olali. Nefes almanda da sorun varmi? Benim sürekli burnum tikaniyor. Bende sizin gibi 6 ay kontrolünü bekliyorum burnumdanda memnunum aslinda bilemiyorum kuruntu halinemi getiriyorum 😫
Benim dıştan değil ama içten hep çıkıntılar var. Biri dikiş son 2 gündür iyice şişti iltihap aktı. Yukarı taraftaki çıkıntılar ne bilmiyorum. Hemen hemen aynı tarihte ameliyat olmuşuz. Nefes problemim yoktu. Son 1 aydır tek taraftan nefes alamıyorum. Sağ taraftaki konka şiş ve nefes yolu daralmış. Gün içerisinde kısa süreli açılmalar oluyor ama yeterince değil. Uyurken iki yastık kullanıyorum son günlerde o yüzden gece rahatım. burnumun içi acayip şiş özellikle yan duvarlar. Belki ondan belki kıştandır. Ama inşallah geçicidir. Kuruntu değil haklı olarak huzursuz oluyoruz. Hiç bi sıkıntım yokken kendimi bu hale getirdiğim için kızgınım kendime. Ve nefes alamamak çok kötü. Bakalım zaman ne gösterecek

Benim dıştan değil ama içten hep çıkıntılar var. Biri dikiş son 2 gündür iyice şişti iltihap aktı. Yukarı taraftaki çıkıntılar ne bilmiyorum. Hemen hemen aynı tarihte ameliyat olmuşuz. Nefes problemim yoktu. Son 1 aydır tek taraftan nefes alamıyorum. Sağ taraftaki konka şiş ve nefes yolu daralmış. Gün içerisinde kısa süreli açılmalar oluyor ama yeterince değil. Uyurken iki yastık kullanıyorum son günlerde o yüzden gece rahatım. burnumun içi acayip şiş özellikle yan duvarlar. Belki ondan belki kıştandır. Ama inşallah geçicidir. Kuruntu değil haklı olarak huzursuz oluyoruz. Hiç bi sıkıntım yokken kendimi bu hale getirdiğim için kızgınım kendime. Ve nefes alamamak çok kötü. Bakalım zaman ne gösterecek
Ya benimde sol ayni icten telefon işigiyla bakiyorum hep şiş ve okdr daralmişki ztn nefes almam mümkün degil.. sizede cok gecmiş olsun umarim doktorlarimiz cözüm odakli yaklaşirlar 🌸

6. Ayımda ben de doktora görüneceğim. Tatmin edici bir yanıt alamazsam başka bir doktora görüneceğim. Bu arada söylediğin spreyler doktorumun bana 6. Ayda geçmezse kullan dediği bağımlılık yapan ilaçlar. Bağımlılık yapması neyse de bir süre sonra konkaların daha çok şişmesine neden oluyormuş edindiğim bilgilere göre. Dikkatli kullanmak gerek. Geçmiş olsun. Doktorla görüşünce ben de yazarım.
Evet o ilaclara hic bulasmayin kizlar. Konka sisliginde iki gün sabredin üçüncü gün acilmaya baslar. Yillardir ceken biri olarak ilmini çözdük artik.

Bayağı olmuş bu konu açılalı. Görür müsünüz bilmem. Aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Burnumun iç tarafında üstte alar kıkırdağın olduğu yerde bi çıkıntı mevcut. Ve rahatsız ediyor o taraf hep gergin. Bazen daha belirgin oluyor gerginlik bazen azalıyor ama o içteki şişlik hep var. Şuan 4. Ayım acaba sizin sıkıntınız geçti mi? Bu sıkıntıyı yaşayanınız var mı?
Aynı durum bende de var. Sıkıntınız geçti mi 😔

Ya benimde sol ayni icten telefon işigiyla bakiyorum hep şiş ve okdr daralmişki ztn nefes almam mümkün degil.. sizede cok gecmiş olsun umarim doktorlarimiz cözüm odakli yaklaşirlar 🌸
Merhaba bende de aynı sorun var. Acaba şişkinlik geçti mi çok korkuyorum 😔

Aynı durum bende de var. Sıkıntınız geçti mi 😔
1,5 yıl oldu ama geçmedi. Kendi doktorum dahil birçok doktorla görüştüm. Burunda çökme olmasın diye oraya konan bir destek kıkırdakmış. Sağ taraf gayet normal ama sol tarafta kıkırdak aşağıda kalıyor gerginlik ve yapışıklık oluyor. Bazen de ağrı oluyor. Yani hep hissediyorum. Ve yaşam kalitemi etkiliyor. Umarım sizin sıkıntınız benimkiyle aynı değildir ve geçmiştir.

Back
X