Kızlar nolur yardım edin artık çıldırcam. Ben ametliyat olalı 5 yıl oldu. Ameliyat sonrası tüm şişlikler geçerken sol tarafın içindeki şişlik kaldı. Büyüük bir sivilce gibi düşünün ve kafamı azcık yukarı kaldırsam görünüyor. Bir yıl sonra şişliklerim falan inince doktor orda fazla doku büyümesi olduğunu söyledi ve lokal anesteziyle orayı kesip fazlalığı alıp tekrar dikti. Ve yine iki ay sonra aynı şey, operasyon dolayısıyla şişiyor ve sonrasında sanki doğdum doğalı varmış gibi orası öyle kalıyor. İnanın beş yıldır tekrar edicek diye gitmedim hastaneye. Artk kafamı kaldırmadan gülmeye ve konuşmaya alıştırdım kendimi. Karşıdan bakılınca görünmüyor ama azcık kafamı kaldırsam insanlar burnumu temzilemediğimi falan sanarlar öyle nahoş bi görüntü. Neyse üç gün önce belki değişir bişiler deyip bu kez kbb doktoruna gittim. O da kesti alttaki dokuyu iyice boşalttım dedi. Yine dikiş atıldı tabi ki. İnşallah şişliktir, inşallah bu kez farklıdır ama yine eskisine dönüyor sanki. İnanın bıktım, o ameliyatı olduğuma olacağıma pişman oldum. Burda da çıkıntı diye görünce belki aynı durumdur diye düşündüm. Naptınız ne ettiniz nasıl geçicek lütfen bana bişi söyleyin