Burun İçinde Sislik ?? Yardımcı olurmusunuz ?

Miensera

mucizem..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2010
3.382
59
158
11 gun once burun amelyati oldum tamponlarim alindi ama sol burun deligin icinde et parcasi duruyor sislik var bu durumu yasayip sonra duzelen oldu mu ? Bu konuda fikri olan yardimci olurmusunuz arkadaslar ?

Cok tesekkur ederim bunun icin kendimi okadar cok uzdum ki anlatamam yorumun cok koymetli benim icin size de cok gecmis olsun ayrica

Cok tesekkur ederim bunun icin kendimi okadar cok uzdum ki anlatamam yorumun cok koymetli benim icin size de cok gecmis olsun ayrica
Ben de çok sıkıntı yaşadım. Üzülünce geçmiyor ve o üzüntünüz size ruhen bedenenen başka çökkünlükler olarak dönüyor. Aylar sonra burunda o kadar çok şey değişiyor ki hiç üzülmeyin sabırla bekleyin ;)

o et gibi şişlikler benim resmen dısardan gorunuyordu cok kotuydu ve serttı. Ama gecti canım korkma :)

o et gibi şişlikler benim resmen dısardan gorunuyordu cok kotuydu ve serttı. Ama gecti canım korkma :)
ya cok tesekkkur ederim icimi ferahlattiniz burnumla cok mutluyum suanlik insallah bsaka sorunlarla karsilasmayiz gesin yeterki bekleriz sabirla

Back
X