- 4 Ocak 2023
- 18
- 4
- 1
- 26
- Konu Sahibi Asli Erdogan
Yaklaşık 48 gün önce burun ameliyatı oldum böyle bir problem var sizce çökmüş mü bu ödem mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım geçerDediğiniz gibi orta kalınlıkta bir burun ise yorumlamak için çok çok erken 1 2 yıldan söz ediliyor ama 6. Aydan sonra aşırı radikal bir değişim olmuyor 3 4 ay bekleyeceksiniz maalesef bunun tek ilacı zaman
Doktora gittim bugün evet gamzelenmiş orası çok rahatsız etmez ki ama dedi ama ben rahatsız oluyorum dedim takipte kalalım ilerleyen zamanda da çok rahatsız ederse dolgu yaparız dedi ama kalıcı değil dolguda ne yapacağımı bilmiyorumHayir cokmemis bence, her iki kisim da esit olmuyor. Cok rahatsiz olursaniz dolgu yaptiranilirsiniz oraya
Bence cok guzel zamanla daha da guxel olacak. Bir sorun yok. Ödemler indikce daha guzel olur.Yaklaşık 48 gün önce burun ameliyatı oldum böyle bir problem var sizce çökmüş mü bu ödem mi
Teşekkür ederim inşallah öyle olurBence cok guzel zamanla daha da guxel olacak. Bir sorun yok. Ödemler indikce daha guzel olur.
Sizinde mi aynı görüntü vardı? Ne zaman geçti peki? Derin nefes alırken hafif çöküyor içeriye ama deliği kapatmıyor yani bilmiyorum ya çok endişeliyimBence ödem gibi duruyor bir tarafa daha fazla işlem yapılınca iki kanat aynı anda ödemi atmiyor bir taraf erken ödemi atarken diğer taraf daha şiş durduğu için size erken inen taraf sanki çökmüş gibi görünüyor ben de yaşadım :) o sebeple biraz sakin olup panik yapmamak lazım, siz büyük bir nefes alırken o çöken tarafın kanadı burnunuzun deliğini kapatacak yani befes almanıza engel olacak kadar kapanmiyorsa çökme yoktur
Yoktu galibabenim önceden de bir burnumun kanadı daha içeri taraftaydı ameliyattan sonrada öyle oldu, acaba sizinde öyle bir durumunuz var mıydı önceden?
Evet ödem kaybaklıydi hatta ilk açıldı burun herkes yamuk bu dediSizinde mi aynı görüntü vardı? Ne zaman geçti peki? Derin nefes alırken hafif çöküyor içeriye ama deliği kapatmıyor yani bilmiyorum ya çok endişeliyim
İnşallah ya tek tesellim bu şuanEvet ödem kaybaklıydi hatta ilk açıldı burun herkes yamuk bu dedi6 aya geçiyor deligini kapatmiyorsa ödemdir önemli olan nefese etkisi çünkü