Burun kanadında çökme

peri3032

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2020
355
135
53
Arkadaşlar 4. Aydayım burun sağ kanadımda çökme var içe doğru bi kahverengilik var bunu yaşayan var mı neden olur geçer mi :(((

Arkadaşlar 4. Aydayım burun sağ kanadımda çökme var içe doğru bi kahverengilik var bunu yaşayan var mı neden olur geçer mi :KK43:((
Daha çok yeni şimdiden çökme olduysa düzelmesi zor ikinci ameliyat önerirler muhtemelen geçmiş olsun 🙋🏻‍♀️

Arkadaşlar 4. Aydayım burun sağ kanadımda çökme var içe doğru bi kahverengilik var bunu yaşayan var mı neden olur geçer mi :KK43:((
Merhaba, doktoruzla konuştunuz mu ne dedi ya da kendiliğinden geçti mi? Ben de 17 gün önce oldum sol tarafında küçük bir çökme var dikkatli bakınca belli oluyor benimki de kahverengi çok canım sıkkın ve üzgünüm sizinki bir sonuca bağlandı mı?

Merhaba, doktoruzla konuştunuz mu ne dedi ya da kendiliğinden geçti mi? Ben de 17 gün önce oldum sol tarafında küçük bir çökme var dikkatli bakınca belli oluyor benimki de kahverengi çok canım sıkkın ve üzgünüm sizinki bir sonuca bağlandı mı?
Malesef ayni doktora gitmedim

Anladım, inşallah canımızı sıktığımız kadar büyük bir sorun değildir. Burun estetiğinde sonraki süreç ameliyat olmaktan çok daha zormuş her gün bir yerini kafaya takıyorum. Ufaktan pişmanlıklar da başladı hadi hayırlısı...

Back
X