Burun kanatları yardım

ninght12

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2014
681
157
123
Ameliyattan sonra zamanla burun kanatları burun deliklerini örten var mi? Zamanla deri aşagı doğru bırakıp burun deliklerini örtuyor mu yoksa sekli ne ise öyle mı kalıyor.

İki kez ameliyat oldum şekil neyse o kaldı. Sadece burun ilk 1 ay şiş oluyor sonra şişlik inince küçülüyor burun. Ama burun delikleri değişmiyor.
Anladım benım de fazla umudum yok acıkcası işte bir umut soruyorum belki değısen vardır diye

Üzgünüm ama değişmiyor..

Ameliyattan sonra zamanla burun kanatları burun deliklerini örten var mi? Zamanla deri aşagı doğru bırakıp burun deliklerini örtuyor mu yoksa sekli ne ise öyle mı kalıyor.
Merhaba aynı sorun bendede var ameliyat olalı 40 günü geçti burun deliklerim çok gözüküyor sizin kendiğinden düzeldi mi

Bilmem aynı gibi gözüm alışıyor belki yarın görüşücem yüzünü bile görmek istemiyorumda büssürü şey sormam lazım sizin burnun uç kısmı çok şiş miydi çok büyük duruyo?
Evet dün dokunamıyordum bile sertlikten şimdi biraz daha iyi gibi , ama yine büyük ,aynen benim de öyle tuhaf bi iyi geliyor gözüme bi kötü. Ben de doktordan ameliyat fotoğrafımı istemiştim yolladı her açıdan ama burun deliği fotosu yoktu. İstiyeyim diyorum doktoru bu kadar rahatsız etme bu me dicek. Ki sadece 2-3 defa mecburi soru sormuştum.

Evet dün dokunamıyordum bile sertlikten şimdi biraz daha iyi gibi , ama yine büyük ,aynen benim de öyle tuhaf bi iyi geliyor gözüme bi kötü. Ben de doktordan ameliyat fotoğrafımı istemiştim yolladı her açıdan ama burun deliği fotosu yoktu. İstiyeyim diyorum doktoru bu kadar rahatsız etme bu me dicek. Ki sadece 2-3 defa mecburi soru sormuştum.
Benim doktorda konuşmayı sevmiyor, hastasıyım ben onun cevap vermek zorundadır.

Back
X