• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Revizyon öneri

introvertfeels

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2025
36
6
1
28
Konya da özelde ameliyat oldum N.Ö.
O kadar eğri bir burun ki delikleri üstü kanatları etlerimi koparıp geri eğri büğrü dikmesi o kadar özensiz para odaklı bi işki yüzümdeki burun değil eğri büğrü yapay iğrenç bir şey gibi duruyor ve çok kısa kolumella kesmiş burnumun içine doğru dikmiş o kadar problemim var ki önceliğim asimetri kanadımıda çok hırpaladığı için çökük nefes problemi yapıyor revizyon için doktor önerir misiniz kısa burun uzatan asimetri sorunlarını çözen daha uyguna ulaşabileceğim doktor arıyorum

Konya da özelde ameliyat oldum N.Ö.
O kadar eğri bir burun ki delikleri üstü kanatları etlerimi koparıp geri eğri büğrü dikmesi o kadar özensiz para odaklı bi işki yüzümdeki burun değil eğri büğrü yapay iğrenç bir şey gibi duruyor ve çok kısa kolumella kesmiş burnumun içine doğru dikmiş o kadar problemim var ki önceliğim asimetri kanadımıda çok hırpaladığı için çökük nefes problemi yapıyor revizyon için doktor önerir misiniz kısa burun uzatan asimetri sorunlarını çözen daha uyguna ulaşabileceğim doktor arıyorum
ne kadar oldu ameliyat olalı?

benimde 40gün oldu bende bakıyorum revizyoncu.. en son erkan soylu ve hüseyin özay'ın işlerini beğendim ama hem karar vermek zor hemde bütçesel sınırlar 😢

Ben senin burnunu görmüştüm bence sıkıntı yoktu doktorun da kötü bi doktor değil bence, (ben en kötüsünü gördüm o yüzden çoğu iyi geliyor da olabilir) şikayetinde burun ucun kaldırılırsa o görüntü gider muhtemelen kendi doktorun lokalle yapar belki düzdü burnun mesela , benim eski burnum düzken şuan yamuk delikleri asimetrik aşırı nefes sorunum var bu kişiye yaptırılmaz mesela zaten bağırıyor ama senin doktorunun işi gayet normal gözüküyor sen bilirsinde görüştün mü şikayetini çözüm sundu mu

yok canım benimkide kötü baya önden o kalınlık hergün sinirimi bozuyor burnumda patlıcan gibi uzun iniyor ödemlerim indie daha iyi olur sanmıştım ama yok burun hergün sönüyor gözümde 2. ye direk barbie burun istiyorum diyeceğim anca ozaman küçük yapacaklar anladım 😅 doktorum bu konuda iyi en nasıl istiyosan yaparım dedi ama 1yıl sonra istersen lokalle orayı düzeltirim istersen komple revizhon yaparım dedi ama ne yazıkki güvenim yok ilkinde istediğim hiçbişey yapmamış 2.de kötü olursa naparım diye ben doktorları gezmeye başlasım açıkcası gezeceğim bakacağım fiyat alacağım kararımı ona göre vereceğim

Back
X