burun kanatları :(

mervemmmmm

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2014
7
0
6
35
İstanbul
kızlaar burnum tam 2 aylık herseyınden memnunum ama kanatları hariç bir tarafı bildiğiniz çukur gibi diger tarafıysa düz şişlik oldugunu dusunmeye calısıyorum ama hep böyle kalıcagından da korkmuyo degılim başına gelen varsa beni rahatlatabilir mi:105:

Geçmiş olsun. Ben de ameliyat olalı 2 ay oldu. Aynı sorun benim burnumda da var. Sol burnum sağ burnuma göre daha şiş ve ön profilden bakınca bir tuhaf duruyor. Doktor bana geçeceğini söyledi.

Merhaba geçmiş olsun, burun kanatları ile ilgili bir gelişme oldumu, doktorunuz kim, sakıncası yoksa, açıklarsanız memnun olurum,

Mrb . Bn ve kuzenim estetk yaptırdık bnde olmadı ama kuzeniminde senn ddğin gibi bi tarafı sis bi tarafı cukurdu. Halada oyle 2 yıl oldu. Ama masaj cok onmli. Masaj pek yapmamıstı. Masajını ihmal etme hergün sürekli yp. Dr. un göstermiştir. Düzenli yparsan düzelir die dusunuyorum ve masaj ne kadr cok yapılırsa burunda o kadar duzgun ve gsel olur.

Canim masaji gunde kackere yapiyoruz bir bilgin var mi bendede ayni sorun var ve cok kotu durumdayim ve kemikler sis birde masaj yapiyorum iniyor ertesi gun yine ayni

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba
Benim de 18 günlük ama bahsettiginiz sey bende de var. Sag kanadim daha cukur sol tarafim daha duz cunku ordaki odem daha buyuk. Işıkla baktim iyice inceledim iceriyi:):)
Odemden kaynaklaniyor gececek. Benimki hafif inmeye basladi az da olsa cukurlasti.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…