- Konu Sahibi CennetKokulum
Kime oldun ameliyati ?Yok canım hiç iz yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kime oldun ameliyati ?Yok canım hiç iz yok
Emre ilhanKime oldun ameliyati ?
Emre ilhan
Canım dikiş bu işin en basit kısmı en önemlisi verilen şekil.emre bey kalemle çizilmiş gibi zarif burunlar yapıyo ve dikişle ilgili bi tane küçük izim bile yokEmre bey kbb ci sanirim ona gitmeyi dusundum ama kbb ci oldugu icin emin olamadim..sonucta burun kanatlarrina atilan dikislar estetik dikis?
Canım dikiş bu işin en basit kısmı en önemlisi verilen şekil.emre bey kalemle çizilmiş gibi zarif burunlar yapıyo ve dikişle ilgili bi tane küçük izim bile yok
Attım canımCanim ozelden burun deliklerinin fotografini atabilirmisin? Emre beyden randevu alamadim acik listeye aldilar ...marta 2017 veriyorlar tarihi
merhaba bana da foto gönderebilir misinizAttım canım
Merhaba ben de düşünüyorum bu aralar bu ameliyatı yaptırmayı resminiz varsa atabilir misiniz acaba ?Resimlerinize baktim fakat belli olmuyor burun delikleriniz hic dikis izi kalmamasina sevindim ama bende iz kaldi napacagimi bilemiyorum ki kotu bir burnumda yoktu etrafindaki 1kisi bile yaptr dememisti kendi kuruntularimla yaptirdim ve pismanim![]()
Merhabalar :) Burun kanatlarım aşırı geniş benim de fotonuz var mı acaba atabileceğiniz çok düşünüyorum bu aralarAttım canım
Albümüme bakabilirsin canımMerhabalar :) Burun kanatlarım aşırı geniş benim de fotonuz var mı acaba atabileceğiniz çok düşünüyorum bu aralar
Benim de burun kanatlarım daraltıldı albüme bakabilirsiniz gülünce yayılan bi burnum vardı memnunum şimdi çok
Merhaba,ben de kalın derili bir buruna sahibim ve Emre beye ameliyat olmayı düşünüyorum ben de.Rica etsem öncesi/sonrası fotoğraflarınızı görebilirmiyim?Attım canım
Bana ulasir misinizBenim de burun kanatlarım daraltıldı albüme bakabilirsiniz gülünce yayılan bi burnum vardı memnunum şimdi çok