Merhaba, benim burun ucumda asimetri, eğrilik gibi problemler vardı ve ben de dolgu için bu forumu okudum baya. Yorumlar beni Mehmet Akgün'e yönlendirdi. Gittim, burnuma 3-4 kez küçük küçük dolgu yapıldı, şuan gayet memnunum. Doktor bey bana işlemden önce dolgu yapmış olduğu hastalarının fotoğraflarını göstermişti ve hatırladığım kadarıyla çok fazla burun kemer düzeltmesi örneği vardı. Bence bir görüş, görüşme ücreti almıyor zaten.
Merhaba, benim burun ucumda asimetri, eğrilik gibi problemler vardı ve ben de dolgu için bu forumu okudum baya. Yorumlar beni Mehmet Akgün'e yönlendirdi. Gittim, burnuma 3-4 kez küçük küçük dolgu yapıldı, şuan gayet memnunum. Doktor bey bana işlemden önce dolgu yapmış olduğu hastalarının fotoğraflarını göstermişti ve hatırladığım kadarıyla çok fazla burun kemer düzeltmesi örneği vardı. Bence bir görüş, görüşme ücreti almıyor zaten.
dolgu nasıl bir işlem
Arkadaslar bnde yeni uyeyim burun dolgusu dusunuyorum bunun herhangi bir yan etkisi olur mu sonra geri donusu olmayan bir seyle karsilasir miyim? Birde ben en azindan 1sene durmasini isterim hemen erir mi bu dolgu?
kızlar kemerli bir buruna sahibim. ameliyat için çok fazla param yok. burun dolgusu için dr. mehmet akgün nasıl? görüşlerinizi bekliyorum
Ben burnumdaki çöküntüden şikayetçiydim bende Mehmet Akgüne yaptırdım dolgumu memnunum herkese tavsiye ederim :)
Merhaba ben kısa bir süre önce Mehmet Akgün'e çene dolgusu yaptırdım. Maddi anlamda tereddüdünüz olmasın Mehmet Bey'in kullanmış olduğu en bilindik markalardan ikisini dolgu işlemlerinde kullanmakta. Dolgu marka ve kalıcılık süresine göre fiyat sklasına ayrılmış bulunmakta. Yani bütçenize uyan dolgu fiyatını siz kendi isteğinizle seçebiliyorsunuz. 1 ml dolgunun fiyatı 600 den 900 e kadar artış gösteriyor.kızlar kemerli bir buruna sahibim. ameliyat için çok fazla param yok. burun dolgusu için dr. mehmet akgün nasıl? görüşlerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?