Burun kemeri için mehmet akgün

sevcan21

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
128
5
48
Adana
kızlar kemerli bir buruna sahibim. ameliyat için çok fazla param yok. burun dolgusu için dr. mehmet akgün nasıl? görüşlerinizi bekliyorum

Merhaba, benim burun ucumda asimetri, eğrilik gibi problemler vardı ve ben de dolgu için bu forumu okudum baya. Yorumlar beni Mehmet Akgün'e yönlendirdi. Gittim, burnuma 3-4 kez küçük küçük dolgu yapıldı, şuan gayet memnunum. Doktor bey bana işlemden önce dolgu yapmış olduğu hastalarının fotoğraflarını göstermişti ve hatırladığım kadarıyla çok fazla burun kemer düzeltmesi örneği vardı. Bence bir görüş, görüşme ücreti almıyor zaten.

teşeekkür ederim cevabın için.

başka görüşü olan yok mu

dolgu nasıl bir işlem

Dolgular zaten yapmaya hazır bir şekilde oluyor. Burun ucuna krem ile veya ağız içinden diş hekimlerinin yaptığına benzer bir şekilde ama daha hafif bir anestezi yapılıyor. Sonra da dolgu şekil verilmek istenen yere enjekte ediliyor. Youtube da videolar var. dermal filling falan yazarsan çıkacaktır.

Mehmet beye dudak kenarı dolgusu için gitmiştim. Burun kemeri için henüz gitmedim gidicem inş. Gösterdiği fotoğraflara bakılırsa etkileyici. Gidin görüşün isterseniz. Arkadaşın dediği gibi ücret almıyor görüşmeden.

Arkadaslar bnde yeni uyeyim burun dolgusu dusunuyorum bunun herhangi bir yan etkisi olur mu sonra geri donusu olmayan bir seyle karsilasir miyim? Birde ben en azindan 1sene durmasini isterim hemen erir mi bu dolgu?

Arkadaslar bnde yeni uyeyim burun dolgusu dusunuyorum bunun herhangi bir yan etkisi olur mu sonra geri donusu olmayan bir seyle karsilasir miyim? Birde ben en azindan 1sene durmasini isterim hemen erir mi bu dolgu?

Yapılan dolgu zaten diğer bölgelere yapılan dolgu ile aynı. Hepsi de geri dönüşümü olan maddeler. Artık çok yaygın yapılıyor. Herhangi bir yan etkisi yok. Yeter ki güvenilir bir yerde ve deneyimli bir hekime yaptırın. Süreleri de cinsine göre değişiyor. Daha kısa kalan olduğu gibi 2 yıla kadar uzayanlar da oluyor. Gittiğinizde zaten dolgunuzu seçme hakkınız da oluyor. Kolay basit bir işlem , tedirginliğe gerek yok. Rahat olun.

Arkadaslar merhaba. Benim de burnumla ilgili küçük bir sorunum vardi yani dolguyla duzeltilebilecegine inaniyordum. Buradan okudugum yorumlar dogrultusuyla 1 ay kadar once Mehmet Beye gittim ve zaten cok sicakkanli bir doktor. Yaptigi uygulamalari tek tek gosterdi. Ve bana yapacagi uygulamayi da ayrintisiyla anlatti. Sonuc olarak yaptirdim ve su an cok memnunum. Burnumdaki kemer kayboldu ve dolgu yapilmis olmasina ragmen kucuk gorunuyor. Ve ek olarak burun kenarima da dolgu yaptirmayi dusunuyorum. Gitmek isteyip aklinda soru isareti olan rahatlikla Mehmet Beye gidebilir.

Merhaba bende 1 ay once burun dolgusu yaptirdim Mehmet beye . Sadece sunu soyleyebilirim 0 acili bi islem zaten 5 dakika kadar suruyo ve ben aksam yaptirdim sabahinda okula gittim ne bi sislik ne bi morluk yasadim nasil oldu dersenizde

Eklentiler

• StarCam_2014_11_17_17_15_09.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 942
Arkadaslar ben cokuntulerden dolayi gittim ve harika sonuclandi Mehmet hoca Bu konuda cok basarili kesinlikle :)

Eklentiler

• IMG-20150214-WA0000.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 485
kızlar kemerli bir buruna sahibim. ameliyat için çok fazla param yok. burun dolgusu için dr. mehmet akgün nasıl? görüşlerinizi bekliyorum

Merhaba hala yaotirmadiysaniz bir görüşmeye gidin derim. Ben gecen hafta mehmet beye burun ucu düşüklugum icin suan gayet memenunum zaten görüşmeye giderseniz kemerli burunlar icin yaptığı uygulamalari gösterecektir.
benim düşük burnum icin sonuç bukadar etkiliydi

Eklentiler

• photoeffect_1427564181107.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 614
Ben burnumdaki çöküntüden şikayetçiydim bende Mehmet Akgüne yaptırdım dolgumu memnunum herkese tavsiye ederim :)

merhaba kızlar bende daha yeni mehmet beye burun dolgusu yaptırdım. hem burun kemerimden hem de burun ucu düşüklüğümden kurtuldum. su an çok memnunum. tavsiye ederim. en azından gidip bir görüşebilirsiniz. görüşmelerden herhangi bir ücret almamaktadır.

Bende dolgumu yeni yaptırdım Mehmet Bey'e istediğim gibi oldu herkese tavsiye ederim :)

Kızlar merhaba Mehmet Akgün e burun dolgumu yaptirali 6 ay oldu. Pazartesi günü arkadasimla gidicez arkadasimda bueun dolgusu yaptıracak. Bende hazir gitmisken rotus yaptıricam. Bu konuda da sıkıntı yasamadim 2 yıl garantim devam ediyor yani :)

Merhabalar rotusa gittim sonucu paylaşıyorum :)

Eklentiler

• PhotoGrid_1442488616884.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 484
Merhaba ben kısa bir süre önce Mehmet Akgün'e çene dolgusu yaptırdım. Maddi anlamda tereddüdünüz olmasın Mehmet Bey'in kullanmış olduğu en bilindik markalardan ikisini dolgu işlemlerinde kullanmakta. Dolgu marka ve kalıcılık süresine göre fiyat sklasına ayrılmış bulunmakta. Yani bütçenize uyan dolgu fiyatını siz kendi isteğinizle seçebiliyorsunuz. 1 ml dolgunun fiyatı 600 den 900 e kadar artış gösteriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…