Burun kemerinde şişlik(resimli)

Josqua

… ♥
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
55
2
1
28
Burun kemerim yüzünden burun ameliyatı oldum Bügün 10. Günüm burnumdaki bant çıkartıldı ve çıktıktan sonra yandan böyle şişlikmi çıkıntımı anlamadıgım bir görüntü oldu çok korkuyorum sizce şişlikmi yoksa çıkıntımı :(
2016-11-04-12-20-30-893.webp
IMG_20161104_121104987.webp

Kemerli gibi duruyor ilginç. Bende oldum ve baktigim hicbir burunda böyle awye raatlamadim acikcasi. Odem de toplamis olabilir. Doktoruna sordun mu?

Ben odemi 6 aydan sonra atlattim. Senin daha 10 gun olmuş. Odemse eger çok normal. Umarım gecer

IMG_20161104_140408214.webp
sizce nasl olmş peki burnum şişlikler falan inince dahada güzel olucaktır degilmi??

Burnun hos duruyor. Biraz kalkik istemissin sanırım ama güzel olmuş güle güle kullan:nazar:

Burnun hos duruyor. Biraz kalkik istemissin sanırım ama güzel olmuş güle güle kullan:nazar:
Aslında kalkık falan istemedim doktor kafasına göre yaptı ama sevdim kalkıklıgını çok teşekür ederim :) sizede geçmiş olsn bu arada

Burun ameliyatini ne kadara oldunuz acaba? ve ameliyattan sonra cok aci cektiniz mi?

Bu arada burnunuz gayet guzel gorunuyor odem denen sey 5 6 ayda gecen biseymis ogrendigime gore sislikler inince daha guzel olur

Burun ameliyatini ne kadara oldunuz acaba? ve ameliyattan sonra cok aci cektiniz mi?
1 600 e oldum ameliyat esnasında baygın oldugun için hiç acı hisetmiyosun zaten çıktıktan sonrada çok fazla agrım olmadı gayet iyiydim sadece nefes almak sorun okadar :)

1 600 e oldum ameliyat esnasında baygın oldugun için hiç acı hisetmiyosun zaten çıktıktan sonrada çok fazla agrım olmadı gayet iyiydim sadece nefes almak sorun okadar :)
devlet hastanesi mi ozelde mi?

Back
X