Burun Kemiği Törpületme

yeezus

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2015
275
454
103
Arkadaşlar iyi akşamlar. Benim burnumda biraz kemer var ve bundan çok rahatsız oluyorum. Biri bana yandan baktığında bile moralim bozuluyor. Bunu ciddi ciddi kafama takmış durumdayım. Sormak istediğim birkaç soru var öncelikle bu ameliyatlar devlet hastanelerinde yapılıyor mu? Özellerde ve devlet hastanelerinde fiyatlar neler? Bilgisi olan yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Devlet hastanesinde de ozeldede yapiliyor 18 gun once yaptirdim fiyat acayip degisiyor 10 bin e de var 3 bin ede var
Hangi sehir hangi doktor olduguna gore fiyat degisir

Arkadaşlar iyi akşamlar. Benim burnumda biraz kemer var ve bundan çok rahatsız oluyorum. Biri bana yandan baktığında bile moralim bozuluyor. Bunu ciddi ciddi kafama takmış durumdayım. Sormak istediğim birkaç soru var öncelikle bu ameliyatlar devlet hastanelerinde yapılıyor mu? Özellerde ve devlet hastanelerinde fiyatlar neler? Bilgisi olan yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Bazı özel hastanelerde SGK geçiyor, sadece fark veriyorsun. Arzu edersen sana hep gittiğim bit doktoru önerebillirim, iyi bir plastik cerrah.

Back
X