BURUN KEMİĞİ VE ESTETİK AMELİYAT HAKKINDA BİLGİ VERİR MİSİNİZ?

karpuzum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2014
342
49
32
Merhaba bende burun kemiğinde eğrilik var burundan hiç nefes alamıyorum ayrıca burnumda büyük kemikten dolayı çok hastalanıyorum ama ameliyattan da çok korkuyorum hem de estetik düşünüyorum olanlar varsa bilgi verebilir mi ameliyat sonrası ağrısı çok oluyor diye duydum birde tampon hala kullanılıyor mu acaba? Şimdiden teşekkürler.

Merhaba bende burun kemiğinde eğrilik var burundan hiç nefes alamıyorum ayrıca burnumda büyük kemikten dolayı çok hastalanıyorum ama ameliyattan da çok korkuyorum hem de estetik düşünüyorum olanlar varsa bilgi verebilir mi ameliyat sonrası ağrısı çok oluyor diye duydum birde tampon hala kullanılıyor mu acaba? Şimdiden teşekkürler.
Ayni sorunlar bendede var.. bende bilemiyorum ama ameliyat olmusken hem burun kemigini hemde estetigimi yaptirayim diyorum gerci burnum kotude durmuo ama .. nefes alamiyorum nefret ediyorum artik bu durumdan cok rahatsizim..

Ameliyat eğer sağlık için gerekliyse yaptırın, ben estetik yaptıralı yıllar oldu ama hala sızlıyor:KK43:

Ne ağrı, ne sızı.... Çok basit bir operasyon, silikon tampon kullanıldı, çıkarılırken sadece bir ferahlama hissettim o kadar....

yalnız benim burnum cok kotu kemik var bildigin laz burnu gibi resmen kemiği kırıyorlar faln sonrası cok acılı oluyor diyorlar birde bu estetik ne kadar acaba bilginiz var mi?

umarım size yardımcı olurum. ben o ameliyatı oldum burun kemiğim kırıldı estetik uzmanı yaptı. hayatımdaki ilk ameliyattı ve ondan sonra bir daha ameliyat olmak istemem. Bazı insanlarda kötü, bazıları belki de daha kolay atlatır ama benimki çok zordu çok fazla kan geldi burnumdan iki gün kadar ve o iki gün boyunca hiç uyuyamadım. burun ameliyatları farklılık gösterir eğer kemik alınacaksa veya kıkırdak ile ilgili bir sorunsa o kadar zor olmayabilir ama iş kemik kırılmasına gelince zor bir ameliyat oluyor çünkü kemik göze çok yakın çok fazla şişer ve morarır. tüm gün boyunca 5 dakikada bir buz koymak zorundasın hiç durmadan yoksa ısınır ve yüzün daha da şişer. çok iyi ve güvenebileceğin bir doktora yaptır eğer çok sorunlu bir burnun varsa, ben hala düzgün nefes alamıyorum.

özelden msj atabilirsin.aynı sorunlardan ameliyat oldum

Benim erkek arkadaşım bir ara yaptırmayı düşünüyordu hatta kafasına koymuştu ama sonra çekeceği acıdan dolayı sanırım vazgeçti.

evet bende de kemik çok belirgin asıl sorunum o zaten burundan hiç nefes alıp veremiyorum yani kesin kırılacaktır sanırım

Hiç korkma allahın izniyle korkmadan gir çık korkarsan eger kortugun olur tabi ki acısı felan olur ama sen dikkat ettikten sonra abartılara kulak asma

Bende olmayı düşünüyorum.kemerli bi burun var bende.M.dilber beye olucam inşallah.korkmuyorum çünkü olanlar cok memnun.burun estetiği bölümüne ve doktorlara bakman cok iyi olacaktır

yillardir erteledigim ama sonunda yaptirmak zorunda kaldigim burun ameliyatimi mayis sonu oldum.

2 ay oldu yaklasik.
cok korkmustum korktugum icin de sürekli erteliyordum.
kücükken kirilmis kemis ve yamukmus.
öyle bakinca farkedilmiyordu ama nefes alamiyordum.

cok rahat gecti ameliyat. tampon oluyor silikon tampon vardi bi hafta sonra alindi.
agri sizi hic birsey yoktu.
1 hafta uyurken sorun yasiyorsun tampon oldugu icin sürekli agzimdan nefes aliyordum bogazlarim kurumustu.
morarmadim da.

yani herkesin burun yapisi farkli. ama benim korktugum basima gelmedi.

Ya inşallah dediğiniz gibi olur bende aynen çocukken düşmüşüm kemik de eğri kaynamış

X