Burun kemiğinde çıkıntı

rmysa2555

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2017
71
10
16
28
Arkadaşlar merhaba 2 ay önce ameliyat oldum burnumun bi tarafında çıkıntı gibi bir şey var ellediğimde elime kemik geliyor bastırınca gidiyor elimi çekince tekrar bi tümseklik ortaya çıkıyor bu acaba ödemmidir yardımcı olur musunuz lütfen kafayı yicem çok canım sıkılıyor :(((((((((((

özelde oldum canım doktorum sürekli 6 ay sonra değerlendireceğiz diyor ya pek bilgi vermiyor sinir oluyorum

6 ay sonra işlem yapacak bence
Su an iyide olsa kötü de olsa 6 ay geçmesi gerek demekki bosuna seni endişelendirmek istemez haklı da
Su an bi skntı olsa 6 ay beklemek gerek
4 ayın var bakarsın gider ya da basit halleder
Sıkma canını tamam mi daha cok var

BİLMİYORUM nasıl olacak canım ya sıkıyorum istemsiz canımı niye tek seferde her sey güzel olmuyor ki of ya

Örnek ben 2.ameliyatı oldum
Kımse 2. yi düşleyerek girmiyor doktorda insan bankamatik gibi kartı koysak eksıksız para verse ama yok biz kartı soksak kartı yutuyor gibi görünüyor bazen
Bazen işte hep değil
Bazen dümdüz yoldada düşüyoruz
başka keder olmasın halleder doktorun onu

Arkadaşlar lütfen yardım edin bu çıkıntı normal mi hafifçe. Elim deydi dün hapsururken ve elime sert kemik gibi geliyor. Bu kemik mi odem mi? Ekte alçı çıktıktan sonra ve bugünkü hali var.

Eklentiler

• 2019-01-23 14.45.53.webp
    2019-01-23 14.45.53.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 312
  • 2019-01-23 14.45.20.webp
    2019-01-23 14.45.20.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 254
  • IMG-20190121-WA0006.webp
    IMG-20190121-WA0006.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 253
Arkadaşlar lütfen yardım edin bu çıkıntı normal mi hafifçe. Elim deydi dün hapsururken ve elime sert kemik gibi geliyor. Bu kemik mi odem mi? Ekte alçı çıktıktan sonra ve bugünkü hali var.

Ben burnunuzda birşey göremedim gayet düzgün görünüyor. Bantlıyken üstte ödem varmış ama alındığı fotoda görünmüyor burnunuz yeni olduğu için şuan her yeri ödemdir zaten kemik bile olsa ödemler inmeden anlaşılmaz.

Ben burnunuzda birşey göremedim gayet düzgün görünüyor. Bantlıyken üstte ödem varmış ama alındığı fotoda görünmüyor burnunuz yeni olduğu için şuan her yeri ödemdir zaten kemik bile olsa ödemler inmeden anlaşılmaz.
Çok teşekkürler bandaj im alındı çıkıntı var ama doktorum ödem oldugunu söyledi.

Merhaba bende 15 gün önce ameliyat oldum,başlarda olmayan çıkıntı belirginleşmeye başladı ve ağrısı çok fazla. Ne yapıcam yardımcı olur musnuz

Ben 2019da KBB ye ameliyat oldum.Burnumda çıkıntı oluştu.İki sene geçtikten sonra yumuşak doku oluşmuş kemik dümdüz dedi.Anestezi ile işlem yaptı.İlk zamanlar iyiydi Şimdi yine kemer var😔 Tekrar gittim bünyen yapıyor dedi başından savdı çok mutsuzum Siz siz olun doktorunuzu iyi seçin

Back
X