Burun kenarında çukurluk...:(

Dry82

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2019
43
9
1
43
Merhaba kızlar.20 gün önce hem hastalık hem estetik amaçlı ameliyat oldum.ameliyttan 9 gün sonra alçım ve tamponlarım çıkarıldı.burnum iki gün dinlendirilip tekrar 5günlük alçıya alındı.bu süreç ameliyat öncesinde bana söylendi o yüzdn şaşırmadım.vel hasıl 14 günün sonunda alçım cıktı rahatladım.daha önceki burnum kemerli ve ucu hafif düşüktü.ben kemeri gitsin yeter diyordum doktorum ucunu da biraz kaldırmak gerektiğini söyledi ve ikna olup ameliyat oldum.her sey cok iyi gidiyor derken doktordan eve geldiğimde burnumun kenarında çukurluk fark ettim.hemen doktor a foto gönderdim korkma cildin ince bazı yerler ödemini daha erken atabilir dedi.sonra kontrole gittiğimde alçının sıktığı yerlerde ödemler böyle olabilir dedi.masaj yaptı ve gerçekten çok canım yandı benimde günde 3 -4 kez yapmamı tembihledi.geçer dedi.sizce gecer mi?deneyimi olan a rkdaşlr ,psikolojim çok bozuldu...bu arada çok rahat nefes alabiliyorum eski halime göre cok iyiyim ama görsel olarak....foto eklemeye çalışacağım.internette çok arştırdım hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım.belki nurdan birileri fikir verebilir.şimdiden teşekkür ederim

Bu arada yeni üye oldum.fotoğraf yükleyemiyorum neden acaba?

Daha 20. Günündeymişsin. Şekil konuşmak için çok erken. Burnundaki şişlik sürekli yer değiştirir. 2-3 aydan önce bence şekle takılma. Çöküklük olsa doktorun zaten sana bunu söylerdi. Burada ilk günlerinde memnun olan kimse yok burun estetiği konularını okursan. Karar vermek için çok erken.

İnşallah mandal burun değildir, ben de ince deriliyim, çukurlar oluştu burun kanatlarında ameliyattan 2 ay sonra

Bende de var o çukurdan, kafayı yedirdi günlerdir. Doktorum girinti-çıkıntı ele gelebilir, ödemler gidince karşıdan belli olmayacak hale gelecektir hepsi dedi. Zamana bıraktım, ama içim içimi yiyor.

Evet biliyorum çok erken ama hiç böyle bir durumu başka bir yerde göremedim.ayrıc forumdaki bütün burun estetiği başlıklarını da emin olun okudum.fotoğraf ekleyebilsem ne demek istediğimi anlarsınız...

Bende de var o çukurdan, kafayı yedirdi günlerdir. Doktorum girinti-çıkıntı ele gelebilir, ödemler gidince karşıdan belli olmayacak hale gelecektir hepsi dedi. Zamana bıraktım, ama içim içimi yiyor.
İnşallah geçer .beklemek çok zormuş.

Kızlar tekrar merhaba.burnumun kenarında çukurluk var demiştim ya yaklaşık 1.5 ay oldu ödemler biraz indi ve çukurluk bayağı değişti.eskisi gibi rahatsız edici değil.fakat şimdi de burnumun sırt kısmında girintiler çıkıntılar oluştu(mercimek tanesi gibi ,bir kaç tane) dıştan belli olmuyor ama elleyince çok rahatsız oluyorum .elimde bastırınca içe gömülüyor .doktoruma sormadım henüz.zaten doktorumla aynı şehirde değiliz ;/ acaba bunlar da mı ödem ,çok yumuşak değil ama ...ne olur bilgisi olan bir şeyler yazsın canım çok sıkkın.çok korkuyorum (

Aynisi bende de var ameliyat olalı 4 ay oldu doktoruma sordum dışardan belli olmadıkça sorun yok bu olağan bisey dedi ben de çok sorun etmedim acikcasi

Aynisi bende de var ameliyat olalı 4 ay oldu doktoruma sordum dışardan belli olmadıkça sorun yok bu olağan bisey dedi ben de çok sorun etmedim acikcasi
Ben de ilk fırsatta soracam ama çok garip bir duygu dışardan belli olmaması güzel ama ödemler tamamen gidince belli olur diye korkuyordum. sizin 4 ay olmuş inşallah benimki de belli olmaz buna da razıyım artık...

Kardeşimin burun sırtında da var birkaç tane. Sadece dokununca belli oluyor. Mercimek kadar, hareket ediyor dokununca. Çok sert de değil. Burnu 1 yıllık. Dışarıdan belli olan bir şey değilse takmayın.

Kardeşimin burun sırtında da var birkaç tane. Sadece dokununca belli oluyor. Mercimek kadar, hareket ediyor dokununca. Çok sert de değil. Burnu 1 yıllık. Dışarıdan belli olan bir şey değilse takmayın.
İyiki buraya yazmışım çok korktum gerçekten.teşekkür ederim içime su serptiniz.

Ben de ilk fırsatta soracam ama çok garip bir duygu dışardan belli olmaması güzel ama ödemler tamamen gidince belli olur diye korkuyordum. sizin 4 ay olmuş inşallah benimki de belli olmaz buna da razıyım artık...
Benim ödemler büyük çoğunlukla gitti burun ucunda kaldi sadece ve belli olmuyor o taneler sıkıntı yapmayın sizde de olacağını sanmıyorum:)

Herkese merhaba tekrardan .doktoruma burun sırtındaki çıkıntıları sordum.belki sizin de kafanıza takılan bir sorundur diye burdan paylaşmak istedim.kum taneleri yada mercimek taneleri olark tabir ettiğimiz şeyleri doktor özellikle koyduğunu söyledi.düzeltmek için yapılıyormuş.dışardan da belli olmazmış.kafaya takmamamı söyledi.içim rahatladı.

Merhaba ben de 21 gün önce ameliyat oldum atellerim alındığında bir şey yoktu daha sonra doktor bant taktı bantlarımı duştayken çıkardım sonra burnumun sol kanadının hemen üstünde çukurluk gördüm böyle göçük gibi hala var doktorun asistanına yazdım ödemden dedi ama içim bir türlü rahat etmiyor çok fazla araştırdım bu konuyla ilgili bir şey bulamadım içim içimi yiyor ve araştırdıkça da bir sürü şey buldum mandal burun deformasyonu vs bunun gibi bir sürü şey... iyicene psikolojim bozuldu sizinki geçti mi ameliyatınızın üstünden baya bir zaman geçmiş şimdi rahatlamışsınızdır ne durumdasınız geçici mi bu durum? İnşallah görüp cevap verirsiniz

Merhaba acaba nasıl ilerledi süreç geçti mi? Ben de aynı sorunu yaşıyorum da cevap verebilirseniz çol sevinirim. Benim burun kökümde kemiğin yan tarafta gözlük izi gibi

Merhaba acaba nasıl ilerledi süreç geçti mi? Ben de aynı sorunu yaşıyorum da cevap verebilirseniz çol sevinirim. Benim burun kökümde kemiğin yan tarafta gözlük izi gibi
Benimki sizin sorununuzdan farklı sanırım. Gözlük izi değil, kemer benzeri bir çıkıntıydı altında boşluk var gibi gelmesi ondanmış. 1 yıl dolunca başka bir doktora ufak bir revizyonla düzelttirdim. Çünkü zamanla belirginleşti.

Geçmiş olsun benimde aynı şekilde burun üst yan duvarımda çöküntü var sanki gözlük takmışım da izi kalmis gibi bir çöküntü günlerdir gece gündüz araştırıyorum hiç birşey bulamadım ama asla ödem değil kemik üzerinde çukur var sizin geçti mi? geçtiyse ameliyat sonrası ne zaman geçti? Doktorunuz ne dedi ,bir işlem yaptı mı? Yanıtlarsanız çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…