teşekkür ederim rosecum,iyiyim sen nasılsın, ellerine çok sevindim, eller de yüz kadar önemli kadınlar için tabii,kilo vermenede sevindim bana 3-4 kilo yapıştı veremiyorum bir türlü , evet bu dolgunun dolduruculuğu güzel gibi görünüyor biliyorsun ben tecrübeli değilim ilk defa yaptırdım, daha çok yeni dün yaptırdığım için şu an çok net görmediğimi düşünüyorum açıkçası, dümdüz oldu resmen şuan çooookkk memnunum ama şişliğinde etkisi vardır, birkaç hafta sonra daha tarafsız bişeyler söyleyebilirim..Bana Necdet Bey en az iki yıl dedi, daha uzun olursa harika olur tabiii:))) Ben nazolabial bölgeye yaptırdım..1.5 cc yapıldı...Kaş arasına botox uyguladı..Şimdi korku içinde bekliyorum alnıma da botox verildi kaşlarım kalkmaz inşallah , eğer kalkarsa hemen gel indirelim dedi:))) Daha önce bir kere botox yaptırmıştım kaşlarım inene kadar 1 hafta öyle dolaşmıştımda kabusum oldu o yüzden, başka bir dr a dermotolog du..
Çok belli oluyor kaşlar kalktığında botox maff olurum , gidip indirene kadar işyerinde falan çok belli oluyor..
Burnumdaki çıkıntıyı hatırlıyorsun onu da halletti dr um, umarım oda bir daha ortaya çıkmaz.. Biliyorsun ben de Aqualift yaptırıcaktım, ama bulamıyormuş, radiesse yaparım dedi ok dedim bende ,hatırlıyorsan aqualift dolduruculuğu konusunda da tereddütlerimiz vardı biraz , konuşuyorduk sizinle o dönemde..
Belki bu dolgu daha iyi oldu .. Şimdi bir hafta 10 gün sonra şişler insin sonucu yine paylaşırım seninle