burun kesi izi

mineli

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2011
664
92
298
Çankırı
arkadaşlar dün bi kızın burnunu gördüm dışarda dedim acaba estetik mi şekli falan iyiydi ama estetik olduğu belli bi burun bi de ucunu çok kaldırmış doktor kız benden biraz ötedeydi soramadım da kesi izini eğilmeme gerek kalmadan gördüm ben çok takıntılıyımdır o kesi izi öyle olunca ben açık teknikten soğudum

belki çok zaman geçmemiştir ya ondan öyle net görünüyordur iz çok azkalıyor diye biliyorum

Ben açık teknikle oldum. Daha 2.ayımda gözle görülmicek kadar kaybolmustu. Şuan 5.ayımdayım kendim bile aynada göremiyorum tamamen kaybolmuş yani. Bence tamamen doktorun becerisine kalmış bişey. Boşa açık teknikten çekinme yani nadirdir kesik izi kalan kişi

Ben açık teknikle oldum. Daha 2.ayımda gözle görülmicek kadar kaybolmustu. Şuan 5.ayımdayım kendim bile aynada göremiyorum tamamen kaybolmuş yani. Bence tamamen doktorun becerisine kalmış bişey. Boşa açık teknikten çekinme yani nadirdir kesik izi kalan kişi
aynı gün başka burun gördüm onda da belli belirsiz iz vardı ama burun havada olunca ben onu da gördüm biraz da eğildim kadın iyi sormadı bana napıyon diye :) valla ben orda milim iz kalsa kafayı yerim kapalı teknikle olmam lazım

Dr.un dikişi özenli atmasıyla alakalı bu durum.. ben de açık teknikle oldum ve hiçbirşekilde belli değil

Canım kesi yeri şiş dediğin şey muhtemelen enfeksiyon falan ama bana da 1-2 kere oldu. 2.ayımda hatta 3. Ayımda bile oldu. Şişti dikiş yerim kızardı acıyodu baya muhtemelen içte kalan dikişler falan yapıyor. Ama yani 1 haftada düzeldi. Şişlik normal yani sormustum doktoruma. Kesi izi baska bişey. Benim şuan pürüzüsz yani ufacık şişlikte yok hiç iz de yok

Back
X