Burun masajı

betulttr

Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2020
84
7
16
35
Burun masajı sizce önemli mi dokunmaya korkuyorum revızyon olduğum için kulagımdan kıkırdak alındı ve öyle boşluklar dolduruldu yanlış hareketle oynar mı yani ödem şişlık için önemli mi

Burun masajı sizce önemli mi dokunmaya korkuyorum revızyon olduğum için kulagımdan kıkırdak alındı ve öyle boşluklar dolduruldu yanlış hareketle oynar mı yani ödem şişlık için önemli mi
Sislik icin onemli ama cok bastirmadan yap. Bir de doktorun ne dedi masaj konusunda? Biraz beklemen gerekir miymiş?

Gösterdi günde 10 kere dedi benım 10 günüm başla dedi başka bir şey söylemedi bende başlayacağım az az yaparım

Gösterdi günde 10 kere dedi benım 10 günüm başla dedi başka bir şey söylemedi bende başlayacağım az az yaparım
Kişiye göre masaj yapma şekli değişir, mesela benim burnum ameliyattan önce bi tarafa doğru eğikti, ameliyattan sonra yine o tarafa eğilmeye çalışıyordu kerata, eğilen yönün tersine doğru masaj değil de sürekli parmağımla baskı uygulamam lazımdı, hakikaten çok faydası oldu bana, birkaç gün unutup yapmayınca bakıyodum cidden yine eğilmiş. Yapınca eğiklik düzeliyordu.

Benimde genellikle çıkıntı oluyor tümsek oluşuyor ama bundan önce çökme olmustu burnumda bazı yerlerde şimdi nasıl olacak bakalım benım eğrılık daha çok burun direğimde meydana gelıyor sarkık bir burun ucum vardı oda süreklı bir tarafa eğilme eğilimi gösteriyor ınş bu sefer böyle olmaz

Back
X