burun masajıı

Öneren doktor nasıl yapacağını niye söylemez.Ne için verdi burun masajını,ilk defa duydum.

Ameliyat vs olduysan kaygan bir nemlendirici, ya vs ile burun kanatlarınan yanaklara durun üstünden alına doğru yapılır. Burun ucu ve sırtı çok bastırılmaz. Nette videoları var.
Hiçbir zaman aşırı sert güç, baskı uygulamamalısın, canın acımamalı. Maksat şişliği dağıtmak.

sagol canım peki kac dakika boyunca yapmalıyım

doktorum cok yogun surekli ameliyatta ulaşma imkanım olsa zaten ona sorardım

Ama en iyisi ona sormanız ben de burun ameliyatı oldum , her buruna göre msasaj süresi farklı oluyor mesela kalın derili burunların şişi daha geç iniyormuş. Doktorunuz kim ?

P pembeboncukpembe Bu aşamları 1,5 sene önce kadar önce atlattım ben de. Öyle belirli bir süre yoktur zaten. Eğer çok yeniyse sürekli uğraşma tabi ama atıyorum günde 5-6 kez 2şer 3dk gibi. Yani ortalama bir örnek vermeye çalıştım sadece , yoksa dediğim gibi öyle belirli bir dozu yok :) İlerleyen aşamalarda doktorum bana aklına geldikçe yap demişti. O dönem kafa sürekli orda olduğundan aklından çıkmıyor ama , daha sık yapılabilir . Bir arkadaş söylemiş bunu yaparken krem gibi kayganlaştırıcı bişey kullanırsan iyi olur, ama yağsız kullanmanı tavsiye ederim. O dönemde burun hayli yağlı oluyor çünkü.

tesekkür ederim şükür düzgün bi cewap yazan cıkdı sonunda:))

Bende ameliyat oldum da hiç masaj yapmadım dr um gerek yok dedi eğer yanlış yapılırsa masajla burun şekli değişebilirmiş yeni olduğu için. Ama bazı doktorlar veriyor biliyorum. günde 3 4 kere 2 3 dk yeterli olacaktır çok yeniyse bir de bastırmazsan iyi olur.

yeni canım tesekkür ederim öle yaparım

yani burun ameliyatı burada cok konusulan bikonu canım oyuzden bende burda ögrendim burun masajını oyuzden imkansız dedim şişlikler için mutlaka yapılmalıymıs doktorun önerdiği sürece tabiki

hımm anladım ameliyat dolayısıyla yani.. estetik bölümüne açsanız daha net bir bilgi alabilirsiniz belki..yada doktorun sekreterine falan sorun doktor yoğunsa..

Doktor kendisi yaparken öyle bi bastırıyoki canım çok acımıştı madem aşırı baskı uygulanmaz doktor yanlışmı yapıyo yani tamam kendisi doktorunun önerdiği şekilde yapsın da benimkide çok bastırmıstı burda bi kaç kişide böyle bastırarak yap diye söylüyodu yanlış bilgi olmasın kesinlikle bastırma diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…