- 15 Ekim 2015
- 48
- 6
- 6
- 34
- Konu Sahibi pembeboncukpembe
-
canım nasıl yapcamı söledide günde kac dakika kac sefer yapcamı sölemediiÖneren doktor nasıl yapacağını niye söylemez.Ne için verdi burun masajını,ilk defa duydum.
sagol canım peki kac dakika boyunca yapmalıyımAmeliyat vs olduysan kaygan bir nemlendirici, ya vs ile burun kanatlarınan yanaklara durun üstünden alına doğru yapılır. Burun ucu ve sırtı çok bastırılmaz. Nette videoları var.
Hiçbir zaman aşırı sert güç, baskı uygulamamalısın, canın acımamalı. Maksat şişliği dağıtmak.
burun masajını ilk defa duymanız imkansız şişlikler icin werdi canımÖneren doktor nasıl yapacağını niye söylemez.Ne için verdi burun masajını,ilk defa duydum.
doktorum cok yogun surekli ameliyatta ulaşma imkanım olsa zaten ona sorardımDoktorunuza sorsanız daha iyi olacak sanki ?
doktorum cok yogun surekli ameliyatta ulaşma imkanım olsa zaten ona sorardım
burun masajını ilk defa duymanız imkansız şişlikler icin werdi canım
tesekkür ederim şükür düzgün bi cewap yazan cıkdı sonunda:))P pembeboncukpembe Bu aşamları 1,5 sene önce kadar önce atlattım ben de. Öyle belirli bir süre yoktur zaten. Eğer çok yeniyse sürekli uğraşma tabi ama atıyorum günde 5-6 kez 2şer 3dk gibi. Yani ortalama bir örnek vermeye çalıştım sadece , yoksa dediğim gibi öyle belirli bir dozu yok :) İlerleyen aşamalarda doktorum bana aklına geldikçe yap demişti. O dönem kafa sürekli orda olduğundan aklından çıkmıyor ama , daha sık yapılabilir . Bir arkadaş söylemiş bunu yaparken krem gibi kayganlaştırıcı bişey kullanırsan iyi olur, ama yağsız kullanmanı tavsiye ederim. O dönemde burun hayli yağlı oluyor çünkü.
yani burun ameliyatı burada cok konusulan bikonu canım oyuzden bende burda ögrendim burun masajını oyuzden imkansız dedim şişlikler için mutlaka yapılmalıymıs doktorun önerdiği sürece tabikineden imkansız? bende ilk defa duydum..
yeni canım tesekkür ederim öle yaparımBende ameliyat oldum da hiç masaj yapmadım dr um gerek yok dedi eğer yanlış yapılırsa masajla burun şekli değişebilirmiş yeni olduğu için. Ama bazı doktorlar veriyor biliyorum. günde 3 4 kere 2 3 dk yeterli olacaktır çok yeniyse bir de bastırmazsan iyi olur.
yani burun ameliyatı burada cok konusulan bikonu canım oyuzden bende burda ögrendim burun masajını oyuzden imkansız dedim şişlikler için mutlaka yapılmalıymıs doktorun önerdiği sürece tabiki
Çok değil birkaç dakika, günde 3 kez yapıyordum ben. Banyodeyken bilassa yapıyordum.sagol canım peki kac dakika boyunca yapmalıyım
Doktor kendisi yaparken öyle bi bastırıyoki canım çok acımıştı madem aşırı baskı uygulanmaz doktor yanlışmı yapıyo yani tamam kendisi doktorunun önerdiği şekilde yapsın da benimkide çok bastırmıstı burda bi kaç kişide böyle bastırarak yap diye söylüyodu yanlış bilgi olmasın kesinlikle bastırma diyeAmeliyat vs olduysan kaygan bir nemlendirici, ya vs ile burun kanatlarınan yanaklara durun üstünden alına doğru yapılır. Burun ucu ve sırtı çok bastırılmaz. Nette videoları var.
Hiçbir zaman aşırı sert güç, baskı uygulamamalısın, canın acımamalı. Maksat şişliği dağıtmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?