burun photoshop nasıl yapabilirim ?

kendiniz photoshop programı ile yapabilirsiniz, bu programınız yoksa netten deneme sürümünü indirip yapabilirsiniz. yanlış hatırlamıyorsam deneme sürümü 1 hafta gibi bişey , 1 haftada birsürü tasarım yaparsınız.

Netten gönderince yapan dr var mı bilmiyorum malesef.

aramaya photoshop yazın zaten birsürü site gelir (burda link vermek yasakdır diye düşündüğümden link koyamadım) bunlardan birine girin deneme sürümünü seçin ya dabazılarında ücretsiz sürüm yazar.

indirsem de ben onun kalkıklığını falan ayarlayamam sanırım burda bu işten anlayan biri varsa lütfen bana yardımcı olsun özelden fotomu gönderebilirim yapabilecek arkadaşa

indirsem de ben onun kalkıklığını falan ayarlayamam sanırım burda bu işten anlayan biri varsa lütfen bana yardımcı olsun özelden fotomu gönderebilirim yapabilecek arkadaşa

gerçek ameliyat değil ki , kalkıklığını ayarlayamasan da olur :))) bi sonrakinde daha az kalkık yaparsın..dr ların yaptığı gibi olmaz tabii ama en azından sana ne yakışacağı hakkında fikrin olur

Plastic surgery simulator diye bi program var I phone kullanıyorsan appsten indir. belki androidler için de vardır bu uygulama. Fotoşop programları ile uğraşmana gerek yok. ben orada burnumla önden ve yandan basit bi şekilde oynayıp istediğim sonucu alabiliyorum... Tavsiye ederim.

X