burun revizyon dr Tamer Seyhan çok başarılı

Reyhanzade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2017
83
26
88
48
Burun kanadı çekilmesi nedeniyle ameliyat oldum kulağımdan kıkırdak alıp burun kanadı ortasına kesi atarak eklemiş

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok üzüldüm büyük geçmiş olsun umarım bir ömür boyu kullanırsınız burnunuzu ..aynı dertte olduğum için anlıyorum ki siz cesaret ederek revizyon olmuşunuz .. korkudan bekliyorum istanbul için kendimi teslim edeceğim bir doktor bulurum diye..

Çok üzüldüm büyük geçmiş olsun umarım bir ömür boyu kullanırsınız burnunuzu ..aynı dertte olduğum için anlıyorum ki siz cesaret ederek revizyon olmuşunuz .. korkudan bekliyorum istanbul için kendimi teslim edeceğim bir doktor bulurum diye..
Çok teşekkürler ben çok acı çektim 24 yaşında idim 41 oldum 35 yaşında hayata döndüm bu yüzden boşandım hem maddi hem manevi çok sarsıldım umarım karşınıza insan evladı vicdanlı paraya tapmayan kasaplık yapmayan doktor çıkar çok geçmiş olsun benim burun o kadar kötüydü ki Tamer hocam 2 ameliyatla düzeltti yani 4 ameliyat gördüm

Cnm merhaba , bende Onur Erol hastasıyım , revızyon lazım , önce sonra resımlerını görmek mümkünmü ?!?

Back
X