burun revizyon

lindalim

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
6
0
16
İzmir
Merhabalar, geçen sene burun ameliyatı oldum ama burnumun sol tarafının yan duvarı çöktü. Çökükten dolayı yamuk duruyor. Doktor kıkırdak eklendiğinde düzeleceğini söyledi. Aranızda benzer bir durum yaşayan var mı? Lokal anestezi olcakmış, hafif bir ameliyatmış ama ben korkuyorum. ne kadar sürede geçer, yazın olucam beni çok rahatsız eder mi şişlik olur mu? cevaplarınızı bekliyorum.

bendede aynı durum var dr 1 yılı geçsın senın cıldın yaglı dedı:( burnumun ustu gırıntılı cıkıntılı cok cırkın oldu kemerım gıttı yerıne kucuk kemık tepelerı geldı bende revızyon olucam sen aynı dr a mı yaptırcaksın para ödıcek mısın

Bende de ayni sorun var burun kemerim egri bugrukikirdakla duzelir miymis:(( bi de o kikirdak sonradan eriyor diyorlar dogru mu:((

Merhabalar, geçen sene burun ameliyatı oldum ama burnumun sol tarafının yan duvarı çöktü. Çökükten dolayı yamuk duruyor. Doktor kıkırdak eklendiğinde düzeleceğini söyledi. Aranızda benzer bir durum yaşayan var mı? Lokal anestezi olcakmış, hafif bir ameliyatmış ama ben korkuyorum. ne kadar sürede geçer, yazın olucam beni çok rahatsız eder mi şişlik olur mu? cevaplarınızı bekliyorum.
yaptırdınmı ameyatını yaptırdıysan kime yaptırdın başarılı oldumu bende aynı sorundan muzdaribim

arkadaşlar ameliyat sonrası burnumda çökme ve yamukluk var revizyon ameliyatı olan arkadaşlar bana kime yaptırdığını ve başarılı olup olmadığını yazabilirmiisniz yanlış doktor seçmekten çok korkuyorum teşekkürler

Allahım burnu düzgün kalan yok m:(( benim 4.5 sene oldu keşke ilk 11 aydaki gbi kalsaydı burun://////////////// bende o dertten muzdaribim malesef, doktoruma tekrar gitmiştim işin garibi o bile anlamadı nedne oldugunu:/ dizden kıkırdak alırız yaparız faln dedi ama hem korkuyorum hem gidemedim zamanım yoktu bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum, sizleri okdr iyi anlıyorum ki işte başkaları malesef bunu anlamıyor... inşallah güzel burunlarımız olur bu sefer son kez ameliyat oluruz:( keşke hiç gerek olmasaydı ama nedense burun cok değişilkiğe ugradı. göçtü sanırsam işte. işin kötü tarafı ben 1 senedir nefes alamıyorum sol burnum kapalı nefes almak neydi unuttum://// inşallah çözülür herkese bol şans diliyorum hereşy güzel olsun

Allahım burnu düzgün kalan yok m:KK43:( benim 4.5 sene oldu keşke ilk 11 aydaki gbi kalsaydı burun://////////////// bende o dertten muzdaribim malesef, doktoruma tekrar gitmiştim işin garibi o bile anlamadı nedne oldugunu:/ dizden kıkırdak alırız yaparız faln dedi ama hem korkuyorum hem gidemedim zamanım yoktu bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum, sizleri okdr iyi anlıyorum ki işte başkaları malesef bunu anlamıyor... inşallah güzel burunlarımız olur bu sefer son kez ameliyat oluruz:KK43: keşke hiç gerek olmasaydı ama nedense burun cok değişilkiğe ugradı. göçtü sanırsam işte. işin kötü tarafı ben 1 senedir nefes alamıyorum sol burnum kapalı nefes almak neydi unuttum://// inşallah çözülür herkese bol şans diliyorum hereşy güzel olsun
kime oldun ameliyatını

Back
X