ilk ameliyatımı deviasyon sebebiyle 2 sene önce olmuştum.o zaman plastik cerrahın yapması daha uygun gelmişti kemerimide düzeltmesi açısından..başlarda şekli fena değildi ama nefes problemim çözülmemişti. bi süre sonra şekilde tamamen değişti .başarısızlıkla sonuçlanan ilk ameliyatımdan sonra hiç cesaretim yoktu ama son 6 aydır da geceleri bantsız uyuyamıyor ve ağzımdan nefes aldığım için sürekli hastalanıyordum .revizyonla ilgili biraz bakınırken Emre İlhanı buldum ve yaptığı burunlara bakıp hastalarının yorumlarını okudum.o kadar hastasından biri kötü olmaz mı? ( olmazmış valla hastalarını gördükçe, Emre beyi tanıdıkça daha iyi anladım )biraz uğraştıktan sonra randevu alıp kendisiyle görüşmeye gittim.ilk gördüğümdede kendisine çok güvenmiştim. hastalarına karşı çok nazik ve ilgili ,hastalarının beklentilerine önem veren birisiydi.ve o gün ameliyat tarihimi alıp 18 gün önce revizyon ameliyatımı oldum.zor bi ameliyat olmasına rağmen sonrası hiç düşündüğüm gibi olmadı.hiç ağrım olmadı.5.gün alçım çıktıktan sonra şişliklerim inmeye, morluklarımda azalmaya başlamıştı zten.tek sıkıntım tamponlardı.revizyon olduğu için tamponlar ilk ameliyata göre daha uzun kaldı tabi.ama onlarda çıktıktan sonra daha önce hiç nefes almamış olduğumu farkettim:)şimdi 18 gün oldu hala hafif şişliklerim olmasına rağmen hem görüntü hemde fonksiyonel olarak çok memnunum.artık ilk ameliyatımı yapan doktorada kızmıyorum..o olmasaydı ben Emre beyi bulamıycaktım belkide..iyi ki Emre beyi tanımışım ve onu seçmişim diyorum :)