Burun Şekli

beasuperstar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2014
278
34
68
Merhaba arkadaşlar bunu bir doktora danışmam daha mantıklı olurdu ama seneye kadar ameliyat düşünmediğim için burada tartışabiliriz.
Benim kemerli bir burnum var ucu henüz çok aşağı bakmıyor hatta güzel bile diyebilirim ama henüz 17 yaşıma gireceğim, yüzümün şekli oturdukça düşebilir. Herneyse ben top uçlu minik hokka bir burun istemiyorum, mümkün olduğunca düz, kalkık olmasa da olur, kemersiz normal büyük bir burun istiyorum. Merak ettiğim siz mi hokka burun tercih ediyorsunuz yoksa doktorlar mı bu şekilde yapabiliyor?

Benim doktorum yüzümle uyumlu bir burun yaptı. Doktorların tercihi aynı tip burun değil canım. Senin yüzüne uyumlu burun yaparlar merak etme.

canım gerçekten iyi bi doktor tek tip burun yapmaz. sonucta hepimizin gözü kaşı ağzı farklıysa burnu da farklı olmalı herkese her burun gitmiyo.
o yüzden doktoruna herkeste oldugu gibi bariz estetiğim diye bagırmayan yüzümle uyumlu burun istiyorum dersen öyle yapacaktır tabi iyi bi doktorsa :):):):)

Araştıracağım elimden geldiğince ucuza kaçmaya çalışıyorum fakat bulabilirim heralde sadece kemeri törpüleyecek kaldırılmasına bile gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…