Burun şeklinin konuşulmamasi

senayyg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2017
21
0
1
30
Arkadaşlar burnum için doktora gittim ve ilk muayeneden sonra sağda et solda kıkırdak egrili var dedi zaten egrilik icin gitmiştim hem iç hem dış ameliyat dedi resimlerimi cekti ameliyati anlatti uzerinde çalışıp sana haber veririm dedi ve 2gun sonra sabah 8de ameliyat günü verdi ama burnumun şekli ve isteklerim hakkinda hiç konusmadik endiseleniyorum hic konusmadan kafasina gore mi yapicak sorsam olur mu şeklini konusamadik diye boyle bi hakkim vardir diye düşünüyorum sizce ne yapmaliyim

Sizin anlatmanız gerekir ben ilk görüşmede yalnızca kemer gitsin doğal olsun siz daha iyi bilirsiniz dedim ama sonra fikrim değişti benim yüz hatlarım çok yumuşak daha hokka bir burun daha iyi durur diye gittim hokka istiyorum dedim ve şuan yakıştırıyorum da. Sizin ne istediğiniz önemli.

Sizin anlatmanız gerekir ben ilk görüşmede yalnızca kemer gitsin doğal olsun siz daha iyi bilirsiniz dedim ama sonra fikrim değişti benim yüz hatlarım çok yumuşak daha hokka bir burun daha iyi durur diye gittim hokka istiyorum dedim ve şuan yakıştırıyorum da. Sizin ne istediğiniz önemli.
tekrar görüşmeye çağırsa anlatıcaktım ama direk ameliyat günü verdi telefonla arayıp şekli hakkında konuşmak istesem bi problem olmaz sanırım

Ameliyattan sonra gelişmelerinizi merak ediyorum bu ameliyat hakkında düşüncelerinizi yazarsaniz çok sevinirim

Dr.kafasına göre kesip bicecek galiba ..neyse neyse de ne tarz burunlar yapıyor genelde kısa kavisli küçük estetiği m diye bağıran burunlar yapılıyor ...

Sıfır agri sıfır morluk görünüşü de şuan guzel gözüküyor doktorum gerçekten harika birisi agri olmicak morluk olabilir dedi morluk dahi olmadi kendimi grip olmus gibi hissettim sadece tıkanıklık oluyor burunda onun disinda bisey hissetmedim

Sıfır agri sıfır morluk görünüşü de şuan guzel gözüküyor doktorum gerçekten harika birisi agri olmicak morluk olabilir dedi morluk dahi olmadi kendimi grip olmus gibi hissettim sadece tıkanıklık oluyor burunda onun disinda bisey hissetmedim
kaç paraya yaptırdınız?

Back
X