Burun Sırtı inceliyor mu?

susannaalmaviva

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2021
36
8
6
23
Merhabalar :) Bugün 18. günüm ve psikolojik olarak çöktüm. Burun sırtım çok kalın geliyor odun gibi ve sanki bi taraf daha ödemli önden sanki yamukluk varmış gibi değişik bir görüntü... Burun sırtı sonraki aylarda daha kibarlaşıp inceliyor mu? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çook sevinirim. Teşekkürler şimdiden!

Merhaba, benim önden kalas gibi bir görüntü vardı , çok panik oldum ödemdir vs muhabbeti var malum en az 6 ay beklemek gerekiyor . 2. Aydayim bir nebze inceldi ama hala normal bir burna göre burun sırtım çok kalın . Sabırla beklemekten başka çare yok sanırım :) ilk ameliyatınız mi ?

3.buçuk ay oldu inceldi baya...Doktor hala sis diyor ama bence gayet inc rahat olun ince deriliyseniz 3 aya iner

Merhaba, benim önden kalas gibi bir görüntü vardı , çok panik oldum ödemdir vs muhabbeti var malum en az 6 ay beklemek gerekiyor . 2. Aydayim bir nebze inceldi ama hala normal bir burna göre burun sırtım çok kalın . Sabırla beklemekten başka çare yok sanırım :) ilk ameliyatınız mi ?
evet ilk ameliyatım :) ödemdir diye düsünüyorum ama cok baska bir psikolojiymis coktum gercekten... sabirsizlik cok fena😅

Back
X