Burun sırtı ödem mi kemik mi ?

Berraki

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2017
214
50
18
33
Ön profilden burun sırtı yanlarına masaj yapıyorum .. Elime kemik geliyor.. ödem kemik şeklinde olabilir mi ? Yada kemiklerim şişmis ... Doktorum ödem diyor incecik olacak diyor ama Elim o kemiklere değince moralim çok bozuluyor.. bu durumu yaşayan yada yaşamış sonradan düzelmiş olan var mı yardımcı olun lütfen

Eline kemik geliyorsa ödem olamaz, sanirim kemiklerin sisme gibi bi ihtimali de yok

Ödem kalın et tabakası mı
Burnuna dokundugunda aslinda kolaylikla fark edebilirsin, sis oluyor ve eline kemik degmiyor. Burnuna hafif bastir bi kac saniye elini cektiginde derin yukari kalkiyorsa ödemdir

ÖDemlerin serttir kemik diye canını sıkma sen yanlış teşhis koymussundur bekle birazcık

Korkma hemen canım şimdiden zaman ver az çnce sağa doğru uyudum bi kalktım burnum yamuk ödemler o tarafa geçmiş Yani bu ödemleri atana kadar her şey olanilir sabırlı olalım

Korkma hemen canım şimdiden zaman ver az çnce sağa doğru uyudum bi kalktım burnum yamuk ödemler o tarafa geçmiş Yani bu ödemleri atana kadar her şey olanilir sabırlı olalım
AA o yüzden mi bu sağa sola kayma olayı bende hafif sola bi kayma var Doktorum geçici demişti normal aynaya baktımda öyle anlaşılmıyor .. fotoğraf çekince anlıyorum..

Kızlar bendede ödemmi kemikmi anlayamadığım bi çıkıntı var kemer yerinde bastırdığımda çıtırtı gibi bi ses geliyo yani bastırınca içine giriyo ama elimi çekince geri geliyo yani bu kalıcı bişeymidir tecrübeli arkadaşlar.

Kızlar bendede ödemmi kemikmi anlayamadığım bi çıkıntı var kemer yerinde bastırdığımda çıtırtı gibi bi ses geliyo yani bastırınca içine giriyo ama elimi çekince geri geliyo yani bu kalıcı bişeymidir tecrübeli arkadaşlar.
Ben o Kemer yerinde ki çıkıntı olayının ödem mi kemik mi olduğunu şöle anladım ( tamamen kendi çıkarımım) .. Aynaya yan bakıp o kemerli deriyi yana doğru hafif çektirince burun dümdüz oluyor bende bunun ödem olduğu kanaatine vardım .. bu benim kendimde denediğim bi yöntem oldu .. belki sizde farklı olur yanıltmayım

Ön profilden burun sırtı yanlarına masaj yapıyorum .. Elime kemik geliyor.. ödem kemik şeklinde olabilir mi ? Yada kemiklerim şişmis ... Doktorum ödem diyor incecik olacak diyor ama Elim o kemiklere değince moralim çok bozuluyor.. bu durumu yaşayan yada yaşamış sonradan düzelmiş olan var mı yardımcı olun lütfen
Ya çok merak ettik gectimi kemik mi odemmi dediğiniz olay burnunuz nasıl su haliyle

Gecti mi acaba bende 2.5 ay once oldum kıkırdak mı desem kemik mi desem birsey var göz pınarı hizamdaki kemerde yoksa ödem mi

Back
X