Burun sırtında kemiğin oynaması

betulttr

Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2020
84
7
16
35
13. Günüm ve revızyon oldum burnuma kulaktan kıkırdak konuldu şu an bantlı ve masaj yapıyorum,masaj yaparken bir kemiğim burun sırtında ıleri geliri oynadığını fark ettim bu hep böyle mı olacak kaynayacak mı yada masaj nasıl kalmayacağında etkılı midir şu an bandajlı olduğu için göremıyorum bir ıki güne çıkınca daha net görebilirim belkı ama kemıgım oynuyor ve endişelıyım

13. Günüm ve revızyon oldum burnuma kulaktan kıkırdak konuldu şu an bantlı ve masaj yapıyorum,masaj yaparken bir kemiğim burun sırtında ıleri geliri oynadığını fark ettim bu hep böyle mı olacak kaynayacak mı yada masaj nasıl kalmayacağında etkılı midir şu an bandajlı olduğu için göremıyorum bir ıki güne çıkınca daha net görebilirim belkı ama kemıgım oynuyor ve endişelıyım
Canım destekleyici atel konuyor oda olabilir ama sen revizyon olmuşsun kıkırdak falan konmuş benim ilk hafta gicirtilar vardi bu vakite kalmaması lazim bence dr una git baktır derim bn burun estetiğinden sonra boşanma sürecine girdim kontrollerin hiç birine gitmedim Sukur yinede sağlam olmus ama burun ucunda oynayan bir şey vardi nasip oldu başka bir operasyon icin2 yıl sonra gittim dr uma birşey yok destek için koyduğumuz atel dedi ben varlığını unutuyorum yanlız burun ucumu oynatınca hissediyorum kikirdagim sanıyordum degilmis

Back