- 27 Kasım 2018
- 45
- 14
- 3
- 34
- Konu Sahibi kabartmatozu
-
Resim koysana burnunun daha iyi yorum alırsın görmeden bişey demek zorArkadaşlar ameliyat olalı 39 gün oldu. Alçım çıktığında burnum çok güzel görünüyordu çok beğenmiştim ama daha 2 gün sonrası burun sırtında sert kemik tarzı çıkıntı oluşmaya başladı o günden bugüne masaj yapıyorum arada gömülüp tekrar oluşuyor bu hiç geçmicek mi
Bir görünüp bir kayboluyorsa ödemdir. İlk 3 ayda burnun üst kısımlarındaki ödemlerin çoğu kaybolur. 6. aya kadar da uç kısımdaki ödemlerin çoğu gider.Arkadaşlar ameliyat olalı 39 gün oldu. Alçım çıktığında burnum çok güzel görünüyordu çok beğenmiştim ama daha 2 gün sonrası burun sırtında sert kemik tarzı çıkıntı oluşmaya başladı o günden bugüne masaj yapıyorum arada gömülüp tekrar oluşuyor bu hiç geçmicek mi
Uyurken ödem artar. Sabah kalkınca şiş olması normal.İnşallah ödemdir. Sabahları kalktığım da hep şiş oluyor masaj yaptığım da arada kayboluyor. Ertesi sabah yine aynısı
Çok minik bir çıkıntı. Bence ödem bu. Zaman zaman indiğini söylediniz ve daha ilk ay yeni bitmiş.Resim yükledim bakabilirmisiniz
Canim merhaba benimde 37.gunum ayni sislik sertlik var kemik gibi sinirim bozuluyor ucuda top gibi ağlayacagm randevu aldm gidicem sormaya ama daha 2 hafta var ya kemikse gitmezse ucuda tuhaf burnum da yamuk yani bütün pskolojim bozuldu surekli aynaya bakiyorumArkadaşlar ameliyat olalı 39 gün oldu. Alçım çıktığında burnum çok güzel görünüyordu çok beğenmiştim ama daha 2 gün sonrası burun sırtında sert kemik tarzı çıkıntı oluşmaya başladı o günden bugüne masaj yapıyorum arada gömülüp tekrar oluşuyor bu hiç geçmicek mi
Bence sizinkinde bisey yok muhtemelen ödem. Benim ki baya belirginResim yükledim bakabilirmisiniz
Resim yükledim bakabilirmisiniz
Bence ödem bu. Kuzenim ameliyat olmuştu ilk aylarda burnunda böyle bir görüntü vardı şimdi bir yılı geçti düz ve kavisli burnu.Resim yükledim bakabilirmisiniz
Bence sizinkinde bisey yok muhtemelen ödem. Benim ki baya belirgin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?