Burun sırtında şişlik

kabartmatozu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2018
45
14
3
34
Arkadaşlar ameliyat olalı 39 gün oldu. Alçım çıktığında burnum çok güzel görünüyordu çok beğenmiştim ama daha 2 gün sonrası burun sırtında sert kemik tarzı çıkıntı oluşmaya başladı o günden bugüne masaj yapıyorum arada gömülüp tekrar oluşuyor bu hiç geçmicek mi :(

Arkadaşlar ameliyat olalı 39 gün oldu. Alçım çıktığında burnum çok güzel görünüyordu çok beğenmiştim ama daha 2 gün sonrası burun sırtında sert kemik tarzı çıkıntı oluşmaya başladı o günden bugüne masaj yapıyorum arada gömülüp tekrar oluşuyor bu hiç geçmicek mi :KK43:
Resim koysana burnunun daha iyi yorum alırsın görmeden bişey demek zor

Arkadaşlar ameliyat olalı 39 gün oldu. Alçım çıktığında burnum çok güzel görünüyordu çok beğenmiştim ama daha 2 gün sonrası burun sırtında sert kemik tarzı çıkıntı oluşmaya başladı o günden bugüne masaj yapıyorum arada gömülüp tekrar oluşuyor bu hiç geçmicek mi :KK43:
Bir görünüp bir kayboluyorsa ödemdir. İlk 3 ayda burnun üst kısımlarındaki ödemlerin çoğu kaybolur. 6. aya kadar da uç kısımdaki ödemlerin çoğu gider.

İnşallah ödemdir. Sabahları kalktığım da hep şiş oluyor masaj yaptığım da arada kayboluyor. Ertesi sabah yine aynısı :(

Resim yükledim bakabilirmisiniz

Eklentiler

• 0B6183E7-062F-4DCF-8A65-B2BD8A69A2CE.webp
    0B6183E7-062F-4DCF-8A65-B2BD8A69A2CE.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 660
Canim merhaba benimde 37.gunum ayni sislik sertlik var kemik gibi sinirim bozuluyor ucuda top gibi ağlayacagm randevu aldm gidicem sormaya ama daha 2 hafta var ya kemikse gitmezse ucuda tuhaf burnum da yamuk yani bütün pskolojim bozuldu surekli aynaya bakiyorum

Back
X