Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
videoda bir kırma işlemi görmedim? sadece kesik atıyor bildiğim ameliyatta çekiç ile kırılıyor burun ama tam nereden kırılıyor onu sordum. Çünkü yanlış kırılması sonucu beyin kanamasından ölen insanlar var onu merak ettim.
Yok be cnm niye korkucan ben 2 kez ameliyat oldum.ilkinde narkozdan korkuyordum uyanamazsam diye.2.ye güle oynuya girdim nolcagını bildiğim için 2.de cok rahattım.kalbim bile hızlı atmadı. Korkulacak bir şey yok.Ayrıca açık burun ameliyatında daha güzel şekil veriliyor tamamı görüldüğü için.ben o yüzden kapalı burun ameliyatını tercih etmek istemedim .açıkta daha iyi şekil veriyor doktorlar görerek .
videoda bir kırma işlemi görmedim? sadece kesik atıyor bildiğim ameliyatta çekiç ile kırılıyor burun ama tam nereden kırılıyor onu sordum. Çünkü yanlış kırılması sonucu beyin kanamasından ölen insanlar var onu merak ettim.
Çekiçle kırma işlemi artık yapılmıyor hatta takip ettiğim doktorlar kırma kelimesine özellikle kızıyor kesinlikle kırmıyoruz diyorlar aynen animasyondaki gibi törpüleme ve piezo denilen aletle kesik atıyorlar sadece o yüzdende morarma olmuyor
Çekiçle kırma işlemi artık yapılmıyor hatta takip ettiğim doktorlar kırma kelimesine özellikle kızıyor kesinlikle kırmıyoruz diyorlar aynen animasyondaki gibi törpüleme ve piezo denilen aletle kesik atıyorlar sadece o yüzdende morarma olmuyor
özel hastanelerde belki ancak devlet hastanelerinde sanmıyorum böyle birşey kullandıklarını malesef hala ilkel yöntemler kullanılıyor burnunuzu bile 3d similasyon değil photoshoptan düzeltiyorlar.