Burun tam nereden kırılıyor ? Resimli

ekinn06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2018
12
0
1
28
arkadaşlar merhaba ameliyatta burun tam olarak nereden kırılıyor ? burun kökünüde kırılıyormu ?

indir.webp

doktoru tanımıyorum ama animasyon çok açıklayıcı olmuş

doktoru tanımıyorum ama animasyon çok açıklayıcı olmuş

videoda bir kırma işlemi görmedim? sadece kesik atıyor bildiğim ameliyatta çekiç ile kırılıyor burun ama tam nereden kırılıyor onu sordum. Çünkü yanlış kırılması sonucu beyin kanamasından ölen insanlar var onu merak ettim.

Şurada izi var bak görürsün. O iz kalmıyor ama geciyor hemen

Eklentiler

• Screenshot_20181130-210653.webp
    Screenshot_20181130-210653.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 92
Korktum şimdi ya yanlış yerden kırma sonucunda içerden beyin kanaması geçirip ölen insanlar olmuş haberlerde gördüm sence korkayim mi?
Yok be cnm niye korkucan ben 2 kez ameliyat oldum.ilkinde narkozdan korkuyordum uyanamazsam diye.2.ye güle oynuya girdim nolcagını bildiğim için 2.de cok rahattım.kalbim bile hızlı atmadı. Korkulacak bir şey yok.Ayrıca açık burun ameliyatında daha güzel şekil veriliyor tamamı görüldüğü için.ben o yüzden kapalı burun ameliyatını tercih etmek istemedim .açıkta daha iyi şekil veriyor doktorlar görerek .

Kırma eski tip ameliyatlarda yapılıyor günümüzde teknolojik gelişme ile törpüleme gibi yapılıyor tabi hala eski tip yöntemleri kullanan dr’lar vardır

videoda bir kırma işlemi görmedim? sadece kesik atıyor bildiğim ameliyatta çekiç ile kırılıyor burun ama tam nereden kırılıyor onu sordum. Çünkü yanlış kırılması sonucu beyin kanamasından ölen insanlar var onu merak ettim.
Çekiçle kırma işlemi artık yapılmıyor hatta takip ettiğim doktorlar kırma kelimesine özellikle kızıyor kesinlikle kırmıyoruz diyorlar aynen animasyondaki gibi törpüleme ve piezo denilen aletle kesik atıyorlar sadece o yüzdende morarma olmuyor

Çekiçle kırma işlemi artık yapılmıyor hatta takip ettiğim doktorlar kırma kelimesine özellikle kızıyor kesinlikle kırmıyoruz diyorlar aynen animasyondaki gibi törpüleme ve piezo denilen aletle kesik atıyorlar sadece o yüzdende morarma olmuyor

özel hastanelerde belki ancak devlet hastanelerinde sanmıyorum böyle birşey kullandıklarını malesef hala ilkel yöntemler kullanılıyor burnunuzu bile 3d similasyon değil photoshoptan düzeltiyorlar.

Back
X