arkadaslar ameliyat olacaginiz zmn doktorunuza nasil istediginizi
sozle olsun resimle olsun anlatip gosterdinizmi? ona gore mi yaptilar amaliyati ?
ve memnun kaldiniz mi yani istediginiz gibi oluyormu genelde?
(yoksa doktora gidip burnumu duzeltin diyorsunuz onlarda kendi istedigi gibi mi yaoiyor ve bunda mi memnun kaliyorsunuz? )
Ben de 4 ay önce ameliyat oldum.benim doktoruma da ben şöyle bir burun olsun demedim.kendisi zaten nasıl yapacağını anlattı bana.şu an gerçekten çok doğal bir buruna sahibim.beni yeni tanıyanlar estetik olduğumu nalmaıyorlar bile.yani doktorlar herkesin yüz tipine uygun bir burun yapıyorlar.
burnun nasildi nasil oldu
ve kime ameliyat oldun?
yani burnun buyuktude nasil olacagini o mu karar verdi yada sadece br cikinti yada yamukluk filan mi duzeltildi?
Ben de 4 ay önce ameliyat oldum.benim doktoruma da ben şöyle bir burun olsun demedim.kendisi zaten nasıl yapacağını anlattı bana.şu an gerçekten çok doğal bir buruna sahibim.beni yeni tanıyanlar estetik olduğumu anlamıyorlar bile.yani doktorlar herkesin yüz tipine uygun bir burun yapıyorlar.
eğer ameliyat estetik değil de deviasyon gibi fatura edilirse sigorta karşılıyor diye biliyorum.
benim burnumda herhangi bi sorunum yok nasıl olacak ki doktorla mı konuşmamız lazım acaba?
estetik yaptıran arkadaşlar ssk karşılıyor mu bunu bir de ne kadara mal oldu size?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?