• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın kız kardeşiyle hiç anlaşamadım.

Erkek arkadaşın daha ilişki asamasinda, kendi akliyla degil sokma akılla is yapiyor, evlenince degisecegini mi saniyorsun?

Bu arada cok dikkatlisiniz harika bir detayi fark ettiniz. Ben bu durumu o an mesaji okurken fark etmedim cunku cok sinirlenmistim icten ice ama eve gelince aklima dank etti. Neden bu konuda ona danistigini anlayamiyorum. Simdi de soramiyorum tabii bu detayi konusmadigimiz icin

Aileye dikkat edin bir dahakine kimsenin sizi böyle ezmesine izin vermeyin çok uzun sürmüş ilişki bir daha bu kadar aile ve sevgili olarak uyumlu olmadığınız biriyle bu kadar uzatmayın Allah kurtarmış gerçekten

Aslinda aile ile tanismak benim istemedigim bir durumdu, ben hep evlilik teklifi aldiktan sonra bu isin icine girmek istedim. Ilk iki yil tanisikligimiz yoktu, yasanan hersey son iki yilda oldu. Ben de soktayim.

Erkek arkadasim once benim ailemle tanismak konusunda cok israrci oldu, sebebini de kizlarinin kiminle disarda oldugunu bilsinler istiyorum dedi (gecen bulusmamizda da evet boyle soyledim ama aslinda tanismak istedigimi belirtirsem evlilik dusundugumu ve isleri ciddiye aldigimi anlarsin sandim dedi) neyse ben de en son lanet olsun tamam tanis dedim hatta cok hazirlik bile yaptirtmadan kimseye oyle ayakustu tanistirdim. Sonrasinda da bir dini bayramda ben gittim o sekilde tanistik. Yani benim tutamadigim onlemini alamadigim bir sekilde gelisti. Keske dur diyebilseydim.

Size yazacağı bir mesaj için bile kardeşinden icazet alan,onun saçma sapan yorumlarına dur demeyen biri ile olmazdı zaten.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Hiç üzülmeyin bence

Mukemmel bir detay yakalamissiniz. Evet o anda neden ona danistin demeliydim ama sinirden kafam calismadi. Eve gelince bu detayi fark ettim ben de. Kim bilir daha neler danisti, bilemiyoruz. Kizin bizim iliskimizi ne derece bildigini merak ediyorum hatta. Bu durum beni cok suphelendirdi.

Aslinda aile ile tanismak benim istemedigim bir durumdu, ben hep evlilik teklifi aldiktan sonra bu isin icine girmek istedim. Ilk iki yil tanisikligimiz yoktu, yasanan hersey son iki yilda oldu. Ben de soktayim.

Erkek arkadasim once benim ailemle tanismak konusunda cok israrci oldu, sebebini de kizlarinin kiminle disarda oldugunu bilsinler istiyorum dedi (gecen bulusmamizda da evet boyle soyledim ama aslinda tanismak istedigimi belirtirsem evlilik dusundugumu ve isleri ciddiye aldigimi anlarsin sandim dedi) neyse ben de en son lanet olsun tamam tanis dedim hatta cok hazirlik bile yaptirtmadan kimseye oyle ayakustu tanistirdim. Sonrasinda da bir dini bayramda ben gittim o sekilde tanistik. Yani benim tutamadigim onlemini alamadigim bir sekilde gelisti. Keske dur diyebilseydim.
İşte ondan ben karşıyım sevgili ailesi ile tanışmaya siz artık varmış bir hayır diyeceksiniz hakkaten varmış valla göbek atın sakin zerre üzülmeyin ayrılık acısı ne yemeniz lazım o acıyı nasıl birşeyden kurtulmuşsunuz varya Anneniz Kadir gecesi doğurmuş deriz biz .Sizin bununla evliliğiniz elm sokaginda kabus filminin son versiyonu olurdu inanın

Bu adamdan olmazmış, anacı aileci...... Ortada nişan söz yokken kız arkadaşına ailemi ara sor baskısı yapan adamdan ne koca olur ne sevgili.Asla sizden yana olmayacak ailesi ne derse o olacak.Farklı biriyle aynı problemleri yaşamamak için aynı tür erkeği seçmeyecek öyle dek gelirse ara baskısına net hayır diyecek kendi kurallarınızı aşk sevgi diye ,beni karşı taraf sevsin diye çiğnemeyecek net olacaksınız.Seven sever sevmeyen def olup gider ....

Karsima hic iyi insan cikmiyor. Calistigim yerde de bulamiyorum. Sosyal ortamim da ancak spor. Arayis icinde de degilim ama birinin araci vs olmasi lazim. Hayatimda biri olmak zorunda degil keyfim yerinde ama ben de bir duzen kurmak isterim. Durust olmak gerekirse 30 yasindayim ve daha once hic cinsel iliski yasamadim, artik duzgun bir insanla evlenip ben de kadinligi tatmak, gercekten yetiskinlerin yasadigi gibi guzel bir iliski, cinsellik yasamak istiyorum.

İşte ondan ben karşıyım sevgili ailesi ile tanışmaya siz artık varmış bir hayır diyeceksiniz hakkaten varmış valla göbek atın sakin zerre üzülmeyin ayrılık acısı ne yemeniz lazım o acıyı nasıl birşeyden kurtulmuşsunuz varya Anneniz Kadir gecesi doğurmuş deriz biz .Sizin bununla evliliğiniz elm sokaginda kabus filminin son versiyonu olurdu inanın

Bir cocuk kolay yetismiyor garciass, hepimiz anne babamizin biricigiyiz, kimse evladinin uzulmesini istemez. Ben bunu erkek arkadasima da soyledim, benim uzulmem ailemi 100 kat daha uzer dedim. Haklisin dedi, ne desin.

Back
X