Burun tasarmn kendin yap!

canim nolur bana bir burun ucu tasarimi yapabilirmisin nolur ya.ben bulamiyorum sayfa falan kac gundur ugrasiyorum.özel msj da atamiyorum ..burun ucu estetigi olmak istyiorum ama nasil sonuc alabilirim yardim lütfenn

merhaba arkadaslar;
8 agustos gunu ali duman ile burun ameliyati olacagim.ameliyatim lazer destekli yapilacak ve internet uzerinden ali bey tasarim yapamyacagini muayene sonrasi ancak bir tasarim yapabilecegini,ama elimde varsa tasarim ona göre de hareket edecegini bildirdi.oysa ben tasarim yapamiyorum 1 aydir ugrastim indirmedigim programlar kalmai ama basaramadim.size özelden resimlerimi yollasam yada hotmailden bana yüzüme uygun bir tasarim yapabilecek arkadas varmi aramizda.en azindan sizde fikir vermis olursunuz.cok tesekkür ederim sevgiyle kalin.

ali bey sanırım sana seni gördükten sonra tasarım yaparım demek istemiş yani netten resimlerini gönderipte değil muayene sırasında yüzne uygun tasarımı sanırım yapar ben bu yazından onu çıkardım ama bazı doktorlar hiç tasarım yapmadan yapıyor sonuç güzel oluyormu yeteneği varsa elbet oluyor
ama işte insan azçok ortaya ne çıkacak onu görmek istiyor bazıları sonuç tasarımdaki gibi olamayabiliyor desede değilmi ama onunda bir çaresi var
çareler tükenmez git muayene ücreti olmayan tasarım yapan doktora de ameliyat olucam yaptır tasarımını istediin gibi ona olacakmışsın gibi sonrada istediğin doktora ol nasıl fikir süper...

yok canimcigim ya fikir bana göre degil almanyadayim ve sadece 1 hafta izinim var onuda tasarim ve baska drlerle geciremiyorum kiiiii.o yuzden sizlerden yardim istedim canim.

kızlarr yardımm daha detaylı yazarmısınız yapamadım beceremedim ingilizce olduğu için üyelik falan istiyor anladıgım kadarıyla yardım lütfeennn :84:

bende acamadim nasil yapiliyor yardim edermisiniz

kızlar sanırım önceden çok rahat yapılıyordu ama şimdi üyelik istiyor..siz picasa adlı programdan yapabilirsiniz..forumda tasarımın ustası britneyspears picasadan yapıyor tüm tasarımlarını..ondan yardım alabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…