Burun tikanikligi

Jalapeno

B:64.1 G:60.9 H:55
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2016
512
952
53
37
Ameliyatimin 9.gunu ama burnumcok tikaniyor odemmi var yoksa normalmi tikanmasi ne zaman normal nefes almaya baslaniyor ? Burnumun sin hali ekte bu arada ☺️

benim 6.günüm tıkanma yok sürekli temizlemeye çalışıyorum burnumdan akanları. doktorunuz burnunuzun içini temizlemedi mi tampondan sonra?

Temizledi bende hergün kremle temizledim ya burnum tamamen tıkalı değil ama rahat bi nefes alamıyorum ve akıyor sürekli gripmi oldum acaba

Bilmiyorum pazartesi gidicem doktora sorarım birde ameliyat sonrası ne kadr süre gözlük takamıyoruz bilginiz varmı?

Bilmiyorum pazartesi gidicem doktora sorarım birde ameliyat sonrası ne kadr süre gözlük takamıyoruz bilginiz varmı?

bana doktor en az 2 ay dedi ama ben 6 ay falan takmamayı düşünüyorum

tam bilmiyorum ama benimkisi önlem amaçlı. şu an burnum 2 aylık ama hala hassas sanki

Ameliyatimin 9.gunu ama burnumcok tikaniyor odemmi var yoksa normalmi tikanmasi ne zaman normal nefes almaya baslaniyor ? Burnumun sin hali ekte bu arada ☺️

Selam 2 sene önce bende küçük bir burun operasyonu geçirdim. Küçük dediğime bakma inanılmaz morluk ve ödemim vardı. geceler boğulacak kadar tıkanıyordu burnum. ödemim inene kadar nefes almak için ürün araştırması yaptım. eczaneden coldmix adında bir ürün aldım ve alır almaz denedim. ilk yakama damlattım kokusu burnuma çok hoş geldi ve beni inanılmaz rahatlattı. gece uyurken de yastığıma damlatarak mışıl mışıl uyudum. 100 de 100 öneriyorum bir dene derim.

Back
X