Çocuk Hastalıkları Burun tıkanıklığı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Kelebek8989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2015
133
56
28
Kızlar merhaba hemen konuya gireyim nereye açacağımı bilemedim konu hakkında tecrübe sahibi olan varsa yardımcı olabilir belki benim 27 aylık oğlum var bu aralar hasta falan değil şükür bende öyle iyiyim şükür oğlum gece hep yanımıza gelir yatar sabahları burnu tıkanıyo ve uyanıyo ağlayarak benimde öyle burnum tıkanıyo sebebi ne olabilir ki hasta grip üşütme falan yok ne zmansır böyle bu neden olabilirki acaba

Kızlar merhaba hemen konuya gireyim nereye açacağımı bilemedim konu hakkında tecrübe sahibi olan varsa yardımcı olabilir belki benim 27 aylık oğlum var bu aralar hasta falan değil şükür bende öyle iyiyim şükür oğlum gece hep yanımıza gelir yatar sabahları burnu tıkanıyo ve uyanıyo ağlayarak benimde öyle burnum tıkanıyo sebebi ne olabilir ki hasta grip üşütme falan yok ne zmansır böyle bu neden olabilirki acaba

Canim benimde her zaman burnum tikanir. Kac doktora gittiysem bisey cikmadi. Havalara buldular sadece nerede yasiyosun?. Havasi kuru bir sehirde yasiyorsan ondandir sizinde buyuk ihtimal. Ben bi sprey aldim okyanus suyu zararsiz ve hemen 5 dk icinde aciyor. Bi doktora git arastir once birsey cikmazsa okyanus suyu iste. Gecmis olsun

Geniz eti ya da alerjisi olabilir mi? Aklıma bunlar geldi. Oğlumda da vardı önce genizeti alındı 1 yıl sonra da alerjik astım olduğu anlaşıldı özellikle ilkbahar ve sonbaharda burun tıkanıklığını çok sık yaşıyoruz.

Olay alerjik gibi.. benim kızımda da var maalesef. hatta geniz etini aldırmayla sonuçlanan bi alerji olayı. bunun için oda havalandırma, nemlendirme gibi alternatifler var ama alerjik tıkanmalar için sprey veriyor doktor. biz ameliyat olduğumuz halde o spreyler hala vazgeçilmezimiz. kulak burun boğaz doktoruna görünmeniz şart.

şunu da belirteyim, burun tıkanıklığı yabana atılacak bişey değil. özellikle çocuklarda yeterli oksijen alamadığı için kalp hastalığı, öğrenme ve gelişim geriliği ve daha bir çok soruna neden olabiliyor. geniz eti kontrolunu yaptırın. benim kızım ameliyattan sonra çok düzeldi. meger burun tıkalı olduğu için yediği yemeğin bile tadını alamayıp yemek istemiyormuş

havası kuru bir yerde yaşıyorsanız çok normaldir, bende de aynı problem oluyor. odanızı nemlendirin :)

şunu da belirteyim, burun tıkanıklığı yabana atılacak bişey değil. özellikle çocuklarda yeterli oksijen alamadığı için kalp hastalığı, öğrenme ve gelişim geriliği ve daha bir çok soruna neden olabiliyor. geniz eti kontrolunu yaptırın. benim kızım ameliyattan sonra çok düzeldi. meger burun tıkalı olduğu için yediği yemeğin bile tadını alamayıp yemek istemiyormuş
Sağol canım bikaç gündür böyle olmasının sebebi anlaşıldı bu gece burnu akmaya da başladı üşüttük galiba bütün gwcw burnu tıkandıkça uyqndı ağladı uyuyqmadı

Back
X