Burun tıkanıklığınız ne zaman geçti?

haziranbenim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
10
0
29
Tamponum perşembe günü çıktı bugun 3.gun ama burnumdan hiç nefes alamıyorum. normal mi? sizinde mi boyle oldu? ne zaman burnunuz açıldı? gercekten agızdan nefes almak cok zor yorucu bazen dayanamiyorum diye ciglik atasim geliyor:KK43:

Tamponum perşembe günü çıktı bugun 3.gun ama burnumdan hiç nefes alamıyorum. normal mi? sizinde mi boyle oldu? ne zaman burnunuz açıldı? gercekten agızdan nefes almak cok zor yorucu bazen dayanamiyorum diye ciglik atasim geliyor:KK43:

Merhaba,

Operasyon sonrası dönemde aklınıza takılan en ufak ayrıntıyı uygulamayı yapan doktorunuzla görüşmeniz en doğru hareket olacaktır. Geçmiş olsun

Bende 20. Gunumdeyim seninkide cok yeniymis canim benim tamponlar ciktiginda oh be demistim ama bi kac gun sonra yine tikandim yemek yerken uyurken o kadar zorlaniyorum ki halen tikali kbb gidip temizletmem gerekiyo bu 3 oldu sende doktorunla gorusup git istersen cok zor anliyorum seni:KK43:

X