Burun ucu ameliyat masası halinden bir tık daha düşer değil mi? Bir de üst dudak sorunu düzelir mi?

Yagmur9248

Guru
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
511
86
298
İstanbul
Geçen hafta ameliyat oldum bu hafta atel çıkartılıp bant takıldı. Burun ucum şuanda ameliyat masasına göre kalkık duruyor iner mi burun ucun çünkü ameliyat masasında bile bu kadar kalkık değil. Bir de gülerken konusurken üst dudağım oynamıyor ne zaman düzelir acaba? Doktor burun ucun düşecek üst dudağın düzelecek dedi şunda önden çok komik duruyorum

Geçen hafta ameliyat oldum bu hafta atel çıkartılıp bant takıldı. Burun ucum şuanda ameliyat masasına göre kalkık duruyor iner mi burun ucun çünkü ameliyat masasında bile bu kadar kalkık değil. Bir de gülerken konusurken üst dudağım oynamıyor ne zaman düzelir acaba? Doktor burun ucun düşecek üst dudağın düzelecek dedi şunda önden çok komik duruyorum
Burun ucu düşüyor azcık da olsa geçmiş olsun

Burun ucun düşecek dudağın ve gülüşün düzelecek. 1 ay kadar sonra gülüşün eski haline döner bende öyle oldu. Burun sekli 6aya kadar oturuyor. Gülüş olayı cok sinir bozucu ama komik bugunleri hatırlayıp güleceksiniz üf ne komikti gülemiyodum diye🙂👌

Burun ucun düşecek dudağın ve gülüşün düzelecek. 1 ay kadar sonra gülüşün eski haline döner bende öyle oldu. Burun sekli 6aya kadar oturuyor. Gülüş olayı cok sinir bozucu ama komik bugunleri hatırlayıp güleceksiniz üf ne komikti gülemiyodum diye🙂👌
İnşallah ya ameliyat masasında bu kadar kalkık durmuyordu. Doktor ameliyat öncesi benim yaptığım burunlar düşmez diyordu ondan korkuyorum. Şunda bantlıyım ama önden sincap gibiyim ve burun ucum yukarı doğru uzun duruyor

Ayyyy aynısını yaşıyorum şu an üst dudağım asla oynamıyor

Düşer inşallah şuan 2. Haftama giriyorum bantlıyım ama kesinlikle kalkık istememiştim ameliyat masadı halide çok kalkık durmuyordu. Şuanda sincap gibi geziyorum böyle kalmam inşallah
Sizinle benzer şeyleri yaşıyorum hoca benimkini de kaldırdı ama düşecek dedi dudağım havada ve sis allahtan incelmedi

Back
X