Burun Ucu Ameliyatı nedir?

morBalik

I believe in pink.
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
591
33
118
merhaba kızlar
ben 2 yada 3 sene önce necdet bey (beşiktaş, boğaziçi tıp) ameliyat oldum. burnum çok hasarlı kırık ve büyüktü. ameliyatım 50 dk sürdü sadece. gerekli özeni göstermediğini düşünüyorum. neyse burnumdan şuan memnun değilim. sadece burnumdaki kemeri düzleştirmiş. burun kanatlarım çok geniş. güldüğümde burnum 2-3 katına çıkıyor ve çok iğrenç bi görüntü oluşuyor. burun kanatlarım çok geniş yani. ve burnum sarkık düşük gibi. yani sorunum tamamıyla burun ucumla ilgili.
bu bahsettiğim şeyler sadece burun ucu ameliyatı ile çözülebilir mi?
ve fiyatları konusunda bi bilginiz var mı?

$resim001.webp

buda güldüğümde

$576763_383026481809659_779293274_n.webp

Son düzenleme:
Gayet iyi duruyo bence ugrasma fazla bak bana mesela sadece ucu dusuk diye guzellimi oyuncak ettim kendimi hic begenmiyorum
budaha kotu ayna karsisindan ayrilmayan ben bakmak istemiyorum kendime

Bence de gerek yok gayet güzel gözüküyor burnunuz ama ben yine de bildiğimi paylaşayım
adı üstünde burun ucu düzeltiliyor sadece ameliyatta tabi kemiğinizde bi sorun yoksa
ama burun ucu ameliyatı diyip geçmeyin gene anestezi alarak olursunuz büyük ihtimal ameliyatı ve tampon da olur büyük ihtimal
açık teknikle olursanız burun ucunda dikiş olur. normal burun estetiğinden tek farkı kemiğe dokunulmaması ve böylelikle de yüzün morarıp şişmemesi, burunda alçı değil sadece bant olması
fiyata gelince hangi doktora gideceğine bağlı kimi doktor sırf burun ucunu daha uyguna yapıyor ama genelde bilindik doktorlar yine normal burun estetiği fiyatı alıyor yani 10sa 10 değiştirmiyorlar ama bazı doktorlar da sabit fiyattan 2 milyar kadar daha uyguna yapabiliyor araştırman gerek fiyat konusunu

başlıgı acan arkadasım aynı sorun bende de var. kanatlarım geniş.cunku kıkırdak eksikliği ve kayması varmış bende yukarı doğru.aslda burnum cok güzeldir estetıkmı derler degıl oysa:) tek sorun kıkırdlarım eksikmş gülüünce benım de böyle yayılıo.Dr serkan yıldırımla gürustum bana burun ucu estetiği olur buna dedi yani. yanı sorunun sadece burun kanatlarıysa burun ucu estetiğine girio sanırım. sonuçta kemık falan kırmıcak yani.

buarada SERKAN YILDIRIM hakkında bilgisi olan varmı? ben sadece onunla grustum suana kadar. cok güvenılır geldi. ama hıc yorum yapan yok hakkında :S.S

merhaba kızlar
ben 2 yada 3 sene önce necdet bey (beşiktaş, boğaziçi tıp) ameliyat oldum. burnum çok hasarlı kırık ve büyüktü. ameliyatım 50 dk sürdü sadece. gerekli özeni göstermediğini düşünüyorum. neyse burnumdan şuan memnun değilim. sadece burnumdaki kemeri düzleştirmiş. burun kanatlarım çok geniş. güldüğümde burnum 2-3 katına çıkıyor ve çok iğrenç bi görüntü oluşuyor. burun kanatlarım çok geniş yani. ve burnum sarkık düşük gibi. yani sorunum tamamıyla burun ucumla ilgili.
bu bahsettiğim şeyler sadece burun ucu ameliyatı ile çözülebilir mi?
ve fiyatları konusunda bi bilginiz var mı?

Eki Görüntüle 997517

buda güldüğümde

Eki Görüntüle 997527
morbalik,ayni sorun bendede vardi.gulunce burnumu kapatiyodum.ve gulerken cekilmis fotolarimi hemen siliyordum.burun ucu ameliyati oldum simdi rahatim.gulmedenki halin evet guzel....ama digeri sende takinti haline gelmisse zodasindir.hergun aynaya defaaaalarca bakarsin bakarsin sonuc degismez.sana soyleyecegim sudurki ameliyat ol kurtul.burun kanadi icin oyle profesyonel bir dr falan gerekmez.egitimini almis her cerrah bunu kolayca yapar.kendim oldum biliyorum.tam olarak yapilandirma olsa arastir derim.ama burun kanadi ise ol kurtul.1 saatlik bi ameliyat icin kendini bosyere uzme.insanin kendini aynada guzel gormesi kadar guzel bisey yokmus cidden.saglicakla kal...

Benimde gülünce aşağı çeken burun ucum. normalde burnumun altı düz yani kalkıklık yok ama gülünce aşağı doğru çekilme oluyor doğal olarak.burun ucuna botoksu denedim. düşünenler varsa söyleyeyim: hiç bir işe yaramıyor.boşuna israf.önümüzdeki günlerde burun ucu estetiği olacağım. çok küçük kemiğim var ama rinoplasti olmak hiç kolay bir karar değil. çok ama çok zor bir ameliyat ve rinoplasti her bayanı fabrika çıkış aynı tip yapıyor o yüzden azcık kemiği göz ardı edip sadece düşüklüğü yok edeceğim.

Back
X