Burun Ucu Ameliyatı

EYLEM28

Guru
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2011
145
0
316
Merhaba kızlar ben çok araştırdım ama sanırım yeterli bilgiye ulaşamadım. Burun ucu ameliyatı olmak istiyorum kemiğimde sorun yok ama burun ucum cok düşük güldgüğümde felan iyice düşüyor. Bununla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabılır mı? Ameliyat zor mu yoksa sadece burun ucu oldugu için daha mı kolay. Fiyatlarda fark eder mi? Şimdiden teşekkürler...

benimde kemiğim düz sorunsuz bende sadece burun ucu ameliyatı için görüşmeye gittim ama normal ameliyat yaparız burun ucu olmaz dedi. bi doktorla görüş bence.

Teşekkürler canım. Peki sen hangi doktorla görüştün? Ayrıca kemıkte sorun yoksa napıcak kı kemegı tekrar mı kıracak off bu iş umdugum kadar kolay olmıcak gibi ya :18:

ben Ege beyle görüştüm. Ege Özgentaş. kemik kırma falan gibi bi durum yok abartmayalım çok ince bıçaklarla kemiği kesiyolar kırma dökme gibi bi durum yok :)) doktorlar bu lafa gıcık oluyo neyse.. kemiğe dokunmayacak sadece kıkırdaklara şekil verecek. kemiğe dokunmadığı için tahminim daha çabuk bi iyileşme olur daha az bi acı olur gibime geliyo bilemiyorum.

Back
X