Burun ucu asimetrisi :(

Tugce ada

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2019
12
1
6
34
Merhabalar ben 5 gün önce burun estetiği oldum fakat ameliyattan çıktığım fotoğraflarda bile burun deliklerimin biri aşağıda biri yukarıda duruyor yani ödem desem ameliyat sırasında oluşmuş olamaz sanırım henüz yüzümde bile bir sürü şişlik var ama çıktığım hali bile o şekilde doktor bu şekilde yapmış olamaz dimi :(
2281294

ameliyat resimlerini iste bence doktordan ben ameliyattan çıktığım an kaşımın sadece arası şişmişti umarım seninkide ödemdir 🤔

Ödemdir muhtemelen. Bende ameliyattan çıktığımda burun deliklerimin biri dar biri genişti. Şu an ikisi de eşit.

Ödemdir muhtemelen. Bende ameliyattan çıktığımda burun deliklerimin biri dar biri genişti. Şu an ikisi de eşit.
Bu sadece delik gibi durmuyor işte onun için takıldım yanlarda hiç problem yok ama önden bakınca yamuk görüyor geneli :( umarım ödemdir bir kez daha göze alamam şuan bile çok sıkıntılı süreci

Bu sadece delik gibi durmuyor işte onun için takıldım yanlarda hiç problem yok ama önden bakınca yamuk görüyor geneli :KK43: umarım ödemdir bir kez daha göze alamam şuan bile çok sıkıntılı süreci

Şimdiden öyle şeyler düşünmeyin. Umarım ki başka işleme gerek kalmaz. Doktor göz göre göre öyle bırakmamıştır diye düşünüp ödemdir diye cevap verdim. Ama eğer çok takıyorsanız çarşambaya kadar valla gün geçmez, doktorla telefondan iletişime geçin. Bu neden oldu diye.

İnşallah odemdir ama benimde öyleydi ilk amelityan çıktıktan sonra 2 buçuk ay oldu hala aynı deliklerim biri aşağıda biri yukarda doktor düzelir dedi ama hiç sanmıyorum seklinden çok memnun oldugum için çok sıkıntı yapmıyorum acikcasi

Şimdiden öyle şeyler düşünmeyin. Umarım ki başka işleme gerek kalmaz. Doktor göz göre göre öyle bırakmamıştır diye düşünüp ödemdir diye cevap verdim. Ama eğer çok takıyorsanız çarşambaya kadar valla gün geçmez, doktorla telefondan iletişime geçin. Bu neden oldu diye.
İnşallah tek duam o şuan bile bile yapmaz boşuna doktor olmamıştır 🙈 kongreye gitmiş ondan ulaşamadım mecbur beklicez artık teşekkür ediyorum çok :)

İnşallah odemdir ama benimde öyleydi ilk amelityan çıktıktan sonra 2 buçuk ay oldu hala aynı deliklerim biri aşağıda biri yukarda doktor düzelir dedi ama hiç sanmıyorum seklinden çok memnun oldugum için çok sıkıntı yapmıyorum acikcasi
Ciddimisiniz sizin fotoğrafı var mı :(

Sizi üzmek istemem ama benimki de biri aşağıda biri yukarıda. İki ay oldu. Revizyon olacağım için pek takmıyorum

Küçük bir işlem zaten dedi bir sonraki için. Onlara giren çıkan yok, bu rahatlıkları öldürüyor zaten beni.

Basit dedikleri işlemde biz 10 gün yatmak zorunda kalıyoruz mesele düzeltmesi değil ki sonra ki süreç gülemiyorum bile ebe ninelere döndüm 😂
merhaba burun deliğinizdeki asimetri geçti i? Revizyon ameliyat olmak zorunda kaldınız mı? Ben de şu an aynı durumdayım, çok korkuyorum revizyon olursa diye. Ameliyatın ilk gününden beri bir burun deliğim yukarı bakıyor biri yana bakıyor. Doktor sağ tarafınızda çok ödem var inince eşitlenecek dedi. Burun deliklerimin şekli aynı ama biri dik biri biraz daha yatık. Sizlerinki de mi o şekildeydi?

Benim şu an öyle biri yukarı bakıyor diğeri normal

merhaba burun deliğinizdeki asimetri geçti i? Revizyon ameliyat olmak zorunda kaldınız mı? Ben de şu an aynı durumdayım, çok korkuyorum revizyon olursa diye. Ameliyatın ilk gününden beri bir burun deliğim yukarı bakıyor biri yana bakıyor. Doktor sağ tarafınızda çok ödem var inince eşitlenecek dedi. Burun deliklerimin şekli aynı ama biri dik biri biraz daha yatık. Sizlerinki de mi o şekildeydi?

Back
X