Burun ucu bombe şişlik lütfen yardımcı olun :(

deeniz034

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2013
429
62
98
İstanbul
Merhaba benım 9. ay olmak uzere solda burun ucumda yanı sol kanat ustunde bi kabarıklık var. Sertti yumusamaya ve yer değiştirmeye başladı. Bunun ödemmi yoksa kalıcı bırsey oldugunu nasıl anlayabılırım. doktor kontrolum 3 ay sonra ve kafayı yemek uzereyım. Bu gecıcı bırsey mıdır acaba. İçten sivilce gibi duruyo bastırıca ıcıne gırıp hemen geri cıkıyor... sağ taraf ınce keskınken orası bombelı :(

Bende de aynı sorun var böyle sadece burun ucunun bir tarafı şiş gibi bombe ve bastırınca içe çöküyor sonra düzeliyor. İçe doğru inip düzelecek mi yoksa böyle mi kalacak merak ediyorum. Ameliyat olalı 6 oldu

Bende de var sağ kanadın orda daha. Yeni ameliyat oldum ama ödem ook su içince sertliği azalıyor bol bol ödem atıcı şeyler yapın geçer inşaallah

Bende de var sağ kanadın orda daha. Yeni ameliyat oldum ama ödem ook su içince sertliği azalıyor bol bol ödem atıcı şeyler yapın geçer inşaallah
Bende de aynı sorun var böyle sadece burun ucunun bir tarafı şiş gibi bombe ve bastırınca içe çöküyor sonra düzeliyor. İçe doğru inip düzelecek mi yoksa böyle mi kalacak merak ediyorum. Ameliyat olalı 6 oldu
Sizlerin doktoru ne dıyo peki. Benım 9 ay oldu ve 8. ayda o bmbe kısmı uustunde cızgı gibi lekemi desem golge mi desem acayıp bısı oldu cok bozuldu garıp ve anaormal bı goruntu olustu :(

Canım ben dokununca elime gelşyor dıltan birşey yok foto at bi özelden merak ettim ben 19 ocakta ameliyat olmustum

Kızlar mimiklerinizi ne zaman rahat kullanmaya basladınız kunduz gibi geriliyor yüzüm gülerken

burun ucu bombelik ne durumda acaba. Benimde burun ucumda şişlik var ve ne yer değiştiriyor ne de yumuşuyor. 5 ay oldu benimde . Bu bombelik burnumu da yamuk gösteriyor malesef

Back
X