- 4 Şubat 2012
- 214
- 131
- 103
- Konu Sahibi domateskurusu
-
sagda sisme var sanki... soldaki ise estetikten sonraki 3 ay gibi duruyor ama olması gereken sagdaki tabii ki. doktora bir sor bakalim ameliyat sonrasi ilk haller yanıltır cunku sislikten...
sen estetikten once burnunun nasıl olacagini gormedin mi ?
burun hemen iyileşmez muhtemelen gececektirAmeliyattan sonra herkesin burnunu inceler oldum burun ucu benim gibi olan insanlar görüyorum boyle kalmasından korkuyorum.
Doktorun yaptigi cizim soldaki gibiydi benim istedigimde o sekilde. Ama sagda yani yeni hali uc kısımda bi kırılma var sanki ustelik ucunu uzunda gösteriyor. Insallah daha odem vardir düzelir
1.5 aylık hali güzelmiş te 2. resimde bir sıkıntı oluştugu belli. Doktor doğru olanı söyleyecektir bekleyin gidene kadar sıkma canını
Ek olarak bariz belli bir kavis istediysen üst ödemler geçmiştir uçtakiler hala duruyordur ortalama 6 -12 ay sonra tam istedigin kavisli bir burunda çıakbilir ortaya bilemedim şuanda
Merhaba duzeldimi burnunuzKızlar soldaki resim 1,5 aylık sağdaki resim 3 aylık hali. Burun ucum degisti kötü oldu aynı sorunu yaşayan var mı?
Eskisine göre daha iyi halde baya indi şişlik ama yinede var birazMerhaba duzeldimi burnunuz
Evet malesef fark var. Dr un sana aciklama yapcakdir. Belki düzelir canim moralini bozma. Dr kimdi?Kızlar soldaki resim 1,5 aylık sağdaki resim 3 aylık hali. Burun ucum degisti kötü oldu aynı sorunu yaşayan var mı?
Kızlar soldaki resim 1,5 aylık sağdaki resim 3 aylık hali. Burun ucum degisti kötü oldu aynı sorunu yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?