Burun ucu değişti (resimli )

domateskurusu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2012
214
131
103
Kızlar soldaki resim 1,5 aylık sağdaki resim 3 aylık hali. Burun ucum degisti kötü oldu aynı sorunu yaşayan var mı?

Eklentiler

• Screenshot_2017-05-09-20-18-51-1-1.webp
    Screenshot_2017-05-09-20-18-51-1-1.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 746
Burun ucundan değil de sanki şişlikler inince asıl şekli ortaya çıkmış ya da burun sırtında hafif çökme olmuş olabilir anlayamadım. Doktorunla konuştun mu

H hipomanik haftasonu gorusecegim doktorla çok moralim bozuk. Masajlari düzgün yaptim her seye dikkat ettim ama niye boyle oldu anlamadım. Hem yapay bi görüntü olustu hem de dusme olur diye korkuyorum

sagda sisme var sanki... soldaki ise estetikten sonraki 3 ay gibi duruyor ama olması gereken sagdaki tabii ki. doktora bir sor bakalim ameliyat sonrasi ilk haller yanıltır cunku sislikten...

sen estetikten once burnunun nasıl olacagini gormedin mi ?

Ameliyattan sonra herkesin burnunu inceler oldum burun ucu benim gibi olan insanlar görüyorum boyle kalmasından korkuyorum.
sagda sisme var sanki... soldaki ise estetikten sonraki 3 ay gibi duruyor ama olması gereken sagdaki tabii ki. doktora bir sor bakalim ameliyat sonrasi ilk haller yanıltır cunku sislikten...

sen estetikten once burnunun nasıl olacagini gormedin mi ?

Doktorun yaptigi cizim soldaki gibiydi benim istedigimde o sekilde. Ama sagda yani yeni hali uc kısımda bi kırılma var sanki ustelik ucunu uzunda gösteriyor. Insallah daha odem vardir düzelir

Ameliyattan sonra herkesin burnunu inceler oldum burun ucu benim gibi olan insanlar görüyorum boyle kalmasından korkuyorum.

Doktorun yaptigi cizim soldaki gibiydi benim istedigimde o sekilde. Ama sagda yani yeni hali uc kısımda bi kırılma var sanki ustelik ucunu uzunda gösteriyor. Insallah daha odem vardir düzelir
burun hemen iyileşmez muhtemelen gececektir

1.5 aylık hali güzelmiş te 2. resimde bir sıkıntı oluştugu belli. Doktor doğru olanı söyleyecektir bekleyin gidene kadar sıkma canını

Ek olarak bariz belli bir kavis istediysen üst ödemler geçmiştir uçtakiler hala duruyordur ortalama 6 -12 ay sonra tam istedigin kavisli bir burunda çıakbilir ortaya bilemedim şuanda

1.5 aylık hali güzelmiş te 2. resimde bir sıkıntı oluştugu belli. Doktor doğru olanı söyleyecektir bekleyin gidene kadar sıkma canını

Ek olarak bariz belli bir kavis istediysen üst ödemler geçmiştir uçtakiler hala duruyordur ortalama 6 -12 ay sonra tam istedigin kavisli bir burunda çıakbilir ortaya bilemedim şuanda

Arkadaşım 6 yıl once olmuş ameliyat ucu benimkinden daha kötü çok daha tumsek var onunki kalmış öyle rahatsız olmadığı icinde ustune dusmemis.
Ben ozellikle cok kavis istemedim dogal olsun dedim. Merak ettigim benimki gibi olup sonradan duzelen var mı acaba?

Back
X