burun ucu düşük, burun ucunu kaldırması

Azramagdur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2019
6
1
1
28
Merhaba arkadaşlar bir kaç ay önce benim kızımda ameliyat oldu
Memnuniyetsizliğimizi dile getirmek ve kişileri bilinçlendirmek amacı ile bu yazıyı yazıyorum.
Açmış olduğum konu hakaret içerikli olmadığından ifade ve düşünce özgürlüğüm kısıtlanamayacağından dolayı kimsenin dava hakkı bulunamaz bunu belirtmek isterim.

Kızımla bu doktora kızımın burun ucu düşük, burun ucunu kaldırması için gitmiştik
Dr bey kızımın burun ucunu kısaltmış ve burnunu küçültmüş, burun içinden kıkırdak çıkarmış, yetmemiş gibi birde yüzünden, yanağından yağ almış.sonuç tam bir facia. Nefes alamıyor burunda çöktü
Kızım şu an olduğundan nerdeyse 10 yaş daha büyük yıpranmış gösteriyor, yanaklar kayıb oldu burun küçültüldüğünden fazlalık deriler sarktı, doktor bey şu an telefonumuza çıkmıyor değişik numarayla aradığımızda telefonu ağzımıza kapatıyor

Umarım yazdıklarımı dikkate alırsınız ve doktor seçiminizi titizlikle yaparsınız.
Sonuç olarak seçmiş olduğunuz ve karar verdiğiniz şeylerin bedelini siz ödersiniz size garanti verenler değil

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok geçmiş olsun. Ne kadar oldu kızınız ameliyat olalı? Umutsuzluga kapılmayın,iyi bir doktor bulup başarılı bir revizyonla düzelebilir kızınızın burnu. Burada revizyon olan birçok hasta var onlardan öneri alabilirsiniz

Çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin. Üzüldüm gerçekten sıkmayın canınızı kızınız siz üzülüyorsunuz diye daha çok üzülür.Revizyon ile halledilebilir inşallah

Kesinlikle dava açın yargıtayın kepçe kulak ameliyatıyla ilgili emsal kararı var. Bi avukat bulun derdinizi anlatın.

Kesinlikle dava açın yargıtayın kepçe kulak ameliyatıyla ilgili emsal kararı var. Bi avukat bulun derdinizi anlatın.
doktora dava açmak için yine doktorlardan rapor yazmaları isteniyor ve doktorlarda birbirini korudugu için rapora doktor hatası yok yazıyorlar ve savcılık bu durumda dava açmıyor.bahsettiginiz dava nasıl açılmış ve sonuç ne olmuş? Açık açık başka dotorlrdan duydum tanıyoruz rapor yazmayız diye hemde savcılık kararı olmasına rağmen yazmadılar.ben de hatalı ameliyat geçirdim dava açamadık.ameliyatimi yapan doktor hatasını kabul ettiği halde dava açamadık mesajlarda telefon görüşmelerinde hatam var diyor hiçbirşey olmadı yanına kâr kaldi ben erzurumda oldum ameliyatı ellerin kırılsın doktor bozuntusunun

doktora dava açmak için yine doktorlardan rapor yazmaları isteniyor ve doktorlarda birbirini korudugu için rapora doktor hatası yok yazıyorlar ve savcılık bu durumda dava açmıyor.bahsettiginiz dava nasıl açılmış ve sonuç ne olmuş? Açık açık başka dotorlrdan duydum tanıyoruz rapor yazmayız diye hemde savcılık kararı olmasına rağmen yazmadılar.ben de hatalı ameliyat geçirdim dava açamadık.ameliyatimi yapan doktor hatasını kabul ettiği halde dava açamadık mesajlarda telefon görüşmelerinde hatam var diyor hiçbirşey olmadı yanına kâr kaldi ben erzurumda oldum ameliyatı ellerin kırılsın doktor bozuntusunun
Yorumum tamamen ameliyatımı yapan doktorla ilgili başlıkta adı geçen doktorla ilgili bilgim yok

Benim dediğim dava maddi manevi tazminat davasıydı. Yargıtay tazminat talebinin reddi kararını bozmuştu. Orda ameliyatı olan adamın kulakları istediği gibi olmamış. Yargıtay da estetik ameliyatı eser sözleşmesidir eğer doğru olmadıysa tazminat gerekir deyip tazminata hükmetmişti. Doktor raporu dediğiniz bilirkişi raporu sanırım. Bilirkişi doktorun tanıdığı olduğu zaman değiştirebiliyorsunuz mahkemeden talep ederek.

Benim dediğim dava maddi manevi tazminat davasıydı. Yargıtay tazminat talebinin reddi kararını bozmuştu. Orda ameliyatı olan adamın kulakları istediği gibi olmamış. Yargıtay da estetik ameliyatı eser sözleşmesidir eğer doğru olmadıysa tazminat gerekir deyip tazminata hükmetmişti. Doktor raporu dediğiniz bilirkişi raporu sanırım. Bilirkişi doktorun tanıdığı olduğu zaman değiştirebiliyorsunuz mahkemeden talep ederek.
Biz raporda doktor hatası yok diye yazdıkları için dava açamadık ama bende duyuyorum yargıtay hastadan yana karar verir diye daha adil olduğunu bende duydum çok kez. ama avukat baro avukatıydı birde avukat masrafı olmasın diye çok üzerinde durmadım çünkü kaybedersem her iki tarafında avukatlık ücretini de ödemem gerekecekti.boyle davalarda zaman aşımı 5 yil.rapor tamamen tarafliydi gerçeği hiçbirşekilde yansıtmıyor.ameliyatimi yapan doktor burnuma bakıp ben bu hatayı nasıl yaptım diyor elimde mesajlar var telefonda konuşurken de hatalarım var diyor.

Back
X