- 24 Mayıs 2018
- 36
- 6
- 1
- 29
- Konu Sahibi selambenzeyno
-
İner derken yukarı doğru toplanır değil mi yoksa DHA fazla inip düşmezDokununca hassasiyet varsa, hala iyileşiyor demektir ve iner merak etmeyin.
Bencedebence yukarı doğru gitmesi zor
Benim 4.ncu ayim doldu. O cizdiginiz yer degilde onun ustundeki yuvarlak kisim benim daha yeni yeni toparlanmaya basladi. Asagisi benimde ayni sizin gibi. Yandan fotonuzu gorebilirmiyim. Ayni boyle yakin cekim.Kızlar burnun bu çizilen kısmı zamanla toplanır mı ? 3.cü Aydan sonra dokununca şişlik var
Yukarı gitmesi değil de eğer ödemse onlar gittikten sonra düzelir mi acaba düşündüm yaşayan arkadaşlar varsa diyebence yukarı doğru gitmesi zor
Canım fotoğraf bana ait değil ablama ait ben ameliyat olmak istiyorum fakat o kısım Beni çok rahatsız ediyor düzelme şansı hiç Yok muBenim 4.ncu ayim doldu. O cizdiginiz yer degilde onun ustundeki yuvarlak kisim benim daha yeni yeni toparlanmaya basladi. Asagisi benimde ayni sizin gibi. Yandan fotonuzu gorebilirmiyim. Ayni boyle yakin cekim.
ve yandan sıkıntısı yokmuş gayet kalkıkmış sıkıntı o resimdeki yermiş :/Canım fotoğraf bana ait değil ablama ait ben ameliyat olmak istiyorum fakat o kısım Beni çok rahatsız ediyor düzelme şansı hiç Yok mu
Duzeltilirde bence tekrar actirmaya degermi o var cunku. Tekrardqn odem vs cekilirmi.Canım fotoğraf bana ait değil ablama ait ben ameliyat olmak istiyorum fakat o kısım Beni çok rahatsız ediyor düzelme şansı hiç Yok mu
3.cü Aydan sonrada düzelmez sanırım sizinde mi sadece önden öyle duruyor yoksa yanlarda mı öyleDuzeltilirde bence tekrar actirmaya degermi o var cunku. Tekrardqn odem vs cekilirmi.
Foto yolluycam size ama ozel mesajiniz kapali.Siz karar verin. Onden duz dogal. Yandan kavisli.3.cü Aydan sonrada düzelmez sanırım sizinde mi sadece önden öyle duruyor yoksa yanlarda mı öyle
İki gündür kapalı olan mesaj yerini açmaya çalısyorum fakat bulamadım yeni üye olduğum içinFoto yolluycam size ama ozel mesajiniz kapali.Siz karar verin. Onden duz dogal. Yandan kavisli.
Bende tam bununla ilgili bir konu açacaktım çizdiğin yer benim yukarda bende aşağıya inmesini istiyorum 1.5 ayimdayim sizce inermi arkadaşlar yardımcı olabilirmisinizKızlar burnun bu çizilen kısmı zamanla toplanır mı ? 3.cü Aydan sonra dokununca şişlik var
Sizin burnunuz nasıl fotoğraf atma şansınız var mı ?Bende tam bununla ilgili bir konu açacaktım çizdiğin yer benim yukarda bende aşağıya inmesini istiyorum 1.5 ayimdayim sizce inermi arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz
Burnumu beğeniyorum fakat o çizdiği yer düz duruyo biraz daha aşağıya inse daha hoş duracaktır fotoğraf özelden atarimSizin burnunuz nasıl fotoğraf atma şansınız var mı ?
BekliyorumBurnumu beğeniyorum fakat o çizdiği yer düz duruyo biraz daha aşağıya inse daha hoş duracaktır fotoğraf özelden atarim
Yokmu yardımcı olabilecek biriBende tam bununla ilgili bir konu açacaktım çizdiğin yer benim yukarda bende aşağıya inmesini istiyorum 1.5 ayimdayim sizce inermi arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz
Senin burnun cok guzel sakin insin vs dusuncesi olmasin. Harikasin.Yokmu yardımcı olabilecek biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?