Burun ucu estetiği olacağım, işte tasarım fotoğraflarırm

Canım zaten burun ucu estetiğinde törpüleme olmuyor bildiğim kadarıyla. Ben de gelecek hafta olacağım.Benim burnumun ucu düşük, sırtında bir problem yok ama görüştüğüm doktor burun ucu yapmıyor bu yüzden komple olacağım. Sen nerede hangi doktora ve de ne kadara olacaksın. Kafam karıştı şimdi.

merhaba canım, burun ucu artı törpüleme olack benimki doktorumun söylediğine göre. zühtü demire olacağım inşallah. onepte. fiyat 2000- 2500 arası gibi bir şey oluyormuş.

merhaba canım, burun ucu artı törpüleme olack benimki doktorumun söylediğine göre. zühtü demire olacağım inşallah. onepte. fiyat 2000- 2500 arası gibi bir şey oluyormuş.

3 ay önce gibi arkadaşım onep'ten burun ameliyatı için 2750 fiyat almıştı. Bİr de onepte her doktor ayrı fiyat veriyor. bu işi anlamış değilim. Geçen yıl başka bir arkadaşım hıfzı beye ameliyat olacaktı. ona da 5000 gibi rakamlardan bahsetmişler. anlamadım valla....

doktora göre değişip değişmemesini bilmem ama yapılan işleme göre değişiyor. burun ucu ameliyatı tam bir burun ameliyatından daha uygun fiyata oluyor haliyle.

hâlâ tasarımla ilgili yorumlarınızı bekliorum arkadaşlar. ameliyattan sonra her türlü bilgiyi vereceğim zaten merak etmeyin...

sağolun yorumlarınız için. 9 ağustosa ameliyat günü alındı bakalım. bir hafta alçıda kalacakmış. bir hafta da banta... sonra da fotoğraflarımı buraya koyucam. heyecanla bekliyorum :)

canım doktorum ne lokal ne genel dedı sonra da lokal ama genel bı baygınlık verıcez dedı tam olarak.

kızlar bu ameliyat sonrası alçı dısardan belli oluyo mu alçı gibi yoksa ince bişe mi kaç günde çıkarılıyor ??

cokmus ya peki alçılı burun sismez o halde öyle diil mi alcıdan cıkınca mı sisiyo anlamadım ben bu işi

cokmus ya peki alçılı burun sismez o halde öyle diil mi alcıdan cıkınca mı sisiyo anlamadım ben bu işi

evet cnm öyleymiş alçıdan sonra şişiyormuş hatta alçı sonrası bandaj takmalarının sebebi de hastanın şişlikleri direk görmemesi içinmiş öyle okumuştum biryerden CADIARZU

oyyy içim ürperdi birden bence ameliyat olak rüya gibi olmalı
bi uyumalıyım artık
iyi geceler kızlar

bana da doktorum zühtü bey bir hafta alçı bir hafta bantla duracaksın dedi. alçıyla da dısarı cıkmamamayı tercıh edersın heralde dedı , bellı oluyor yanı =)

Ya canım, hani sen burun ucu olacağım bir de törpülenecek filan dedin ya, ben de burun ucu yaptıracağım da, burun sırtında problem yok ama şöyle hafif kavis olsaydı çok iyi olurdu ya. Ben yarın oluyorum inşallah. Doktora söyleyim de benimkini de biraz törpüleyiversin. Bugün hastanede tahlillerimi yaptırırken herkesin burnuna bakıyordum. Yapma burunlar nasıl da belli oluyor ama! Ama dikkat ettim de, yüzü güzel olanların burnu hep güzel. Takılacak kadar var bu hasba ya. Neyse canım, hayırlısıyla yarını bi atlatsaydım... Gelişmeleri yazarım ben.

canım çokhaklısın gerkavçekten kavıs konusunda ben de çok düşündüm, kavis daha kibar gösteriyo ama işte yapma burunu olduğunu da belii eder mi diye de endişeleniyorum... gelişmeleri gün be gün yazarsan sevinirim birde sen kime ameliyat oluyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…