Çok teşekkür ederim ismini özel olarak yazabilirim izmirdemisiniz?Merhabalar, öncelikle hayırlı olsun :) Bende 2018 mayıs ayında ameliyat oldum, şimdilik bir sorunum yok.. Burun ameliyatı işi sanırım biraz şans işi, siz gönlünüzü ferah tutun, ameliyata olumlu enerjiyle girin güzel olacaktır :) Bu arada doktorunuz kimdi?
Olur tabi özelden devam edelim :)Çok teşekkür ederim ismini özel olarak yazabilirim izmirdemisiniz?
Evet İzmirde yaşıyorum bende :)Çok teşekkür ederim ismini özel olarak yazabilirim izmirdemisiniz?
Merhaba :) Doktorum İzmir- Alsancakta Plastik ve Estetik Cerrah Fahri Mola..Olur tabi özelden devam edelim :)
Siz Mehmet Sucubaşına mı ameliyat olmuştunuz ? onunla görüştüğünüzü okudum da forumlarda, bende merak ettim doktorunuzu hangisinde karar kıldınız ? :)doktorunuz kim cok merak ettimm:)
Fahri Moladan memnun musunuz bende düşünüyorum ama yine de korkuyorum burun estetiğinden daha zor bir şey varsa o da doktor seçmekMerhaba :) Doktorum İzmir- Alsancakta Plastik ve Estetik Cerrah Fahri Mola..
İzmirde On gün sonra sadece burun ucundan delikleri küçültme bi tık kavis verme vs için estetik olucam sonrasında nefes problemi yaşarmıyım burnum şuan sağlıklı? Ayrıca doktorum sitede olumlu ismi geçen biri hep doğaldan yana kapalı olucak Fotoğraflarımı çekti ve üzerinde çalışacağını söyledi ayrıca eski hastalarının Fotoğraflarını istemelimiyim? Muayene günü bunu unutmuşum bu detayı... otoplasti de olucak aynı zamanda sizce ağır geçer mi?
Ben revizyon olmadım tipplasti yalnızca burun ucundan oldummerhaba revizyon oldunuzmu ??
Merhaba tipplasti lokal anestezi ile mi oluyor acaba ?Ben revizyon olmadım tipplasti yalnızca burun ucundan oldum
Ben otoplasti de oldum ama doktorum tipplastiyi lokal yapan var ama ben yapmıyorum demiştiMerhaba tipplasti lokal anestezi ile mi oluyor acaba ?
Anladımm teşekkür ederim çok geçmiş olsunBen otoplasti de oldum ama doktorum tipplastiyi lokal yapan var ama ben yapmıyorum demişti
SağolunAnladımm teşekkür ederim çok geçmiş olsun
Sakın ama sakın Fahri molaya burun estetiği olmayın!Fahri Moladan memnun musunuz bende düşünüyorum ama yine de korkuyorum burun estetiğinden daha zor bir şey varsa o da doktor seçmek
Neden acabaSakın ama sakın Fahri molaya burun estetiği olmayın!
Gayet memnunum :)Fahri Moladan memnun musunuz bende düşünüyorum ama yine de korkuyorum burun estetiğinden daha zor bir şey varsa o da doktor seçmek
Merhaba. Bende Fahri Molada Burun ameliyatı olmak istiyorum. Neden tavsiye etmediğinizi yazabilirmisiniz. Çok kararsız kaldımSakın ama sakın Fahri molaya burun estetiği olmayın!
Sakın ama sakın Fahri molaya burun estetiği olmayın!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?