Burun Ucu Estetiği!

destinychild88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
85
16
98
İstanbul
Kızlar benim burnum normal bir burun aslında. Büyük ve kemerli ya da etli falan öyle değil. Sadece burun ucum düşük. Yani özellikle gülünce çok düşüyor cidden. Kötü bir görüntü oluyor mu bilmiyorum bugüne kadar kimse bana söylemedi ama rahatsız oluyorum. Burun ucu estetiği yaptırmayı düşünüyorum. Merak ettiklerim ben estetik yaptırdıktan sonra çok fazla sıkıntı olur mu? Yani sosyal hayatım sıkıntıya girmemeli, yoğun çünkü. Onun haricinde yaptıranlar deneyimlerini paylaşabilirler mi acaba çünkü okuyorum hep burnunda başka sıkıntı olanlarınkine denk geliyorum...Aynı zamanda doktor önerirsenizde sevinirim.

Burun ucu estetigi diye bir sey hic duymadim aslinda. Ama olacaksa -ki ben burun ameliyati oldum- burun deliklerinin arasindaki kikirdaga ekleme yapiyorlar ve dik durmasini sagliyor sonra sislikler inince burun normale donuyor.
Yogun bi is hayatin varsa onermem ki zaten adi ustunde; ameliyat.
Riskleri goze almalisin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim bildiğim burun ucu estetiğinde kemiklerle,kıkırdaklarla ilgilenmiyorlar sadece burun ucunda çalışıyorlar..normal bir burun estetiği gibi değil, iyieleşme süresi daha hızlı diye okudum..Ve kısa sürüyor ameliyat süresi..

ben burun uçu oldum canım. kemiğe hiç dokunmadılar sadece burun ucu kıkırdakları düzeltildi. inceltilip kaldırıldı. burun ucu ameliyatının tek farkı ameliyat sonrasında morama olmuyor onun haricinde yine narkoz altında birbuçuk saatlık bir operasyon geçirdim.acı sızı çok olmuyor. en güzel yanı da tampon kullanılmıyor. ama şişliklerin inmesi burnun eski rahatlığına kavuşma suresi ve yaşadığın psikolajik sıkıntılar aynı oluyor.

sağol canım verdiğin bilgiler için. benim sadece düşük burun ucu kaldırılacak başka bir problem yok...genel anestezi mi oldun sen?
bir de burnun son şeklini aldı mı canım?

sağol canım verdiğin bilgiler için. benim sadece düşük burun ucu kaldırılacak başka bir problem yok...genel anestezi mi oldun sen?
bir de burnun son şeklini aldı mı canım?

evet canım genel anestezi ile oldum. ameliyat olalı on ayı geçti burnum son halini almiştır heralde artık:) bir yıla kadar değişmezse...

peki ameliyat sonrası nelere dikkat ettin ve ne kadar süre, cilt bakımında nelere dikkat ettin? Yani normal bir burun ameliyatı gibi zorluyor mu?

ameliyat sonrasının normal bir burun ameliyatından çok farkı olmuyor canım. mesela ilk hafta tampon olmamasına rağmen nefes alamıyorsun çünkü burun içi etlerin şişmiş oluyor. yine bir kaç ay burnunu darbelerden koruman gerekiyor en ufak bir darbe çok acı veriyor ama kemik kaynadımı yoksa kaydımı gibi sorunun olmuyor. cilt bakımı için ilk haftalarda güneşe çıkmaman gerekiyor güneş koruyucu falan kullanmalısın. burun bantları çıktığında burun üstünde sivilcelenme olabiliyor onun içinde tonik falan kullanıyorsun.

evet sadece kıkırdaklarım inceltilip kaldırıldı. derininde inceltilebileceğini duymamıştım ben. plastik cerraha oldum canım ameliyatımı
Merhabalar canım ben burnunu çok beğendim. Aynı olay bende de var sadece burun ucu olacak. Adem beye nasıl randevu alınıyor yardimci olabilir misin? Çok teşekkürler şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…