- Konu Sahibi destinychild88
-
Burun ucu estetigi diye bir sey hic duymadim aslinda. Ama olacaksa -ki ben burun ameliyati oldum- burun deliklerinin arasindaki kikirdaga ekleme yapiyorlar ve dik durmasini sagliyor sonra sislikler inince burun normale donuyor.
Yogun bi is hayatin varsa onermem ki zaten adi ustunde; ameliyat.
Riskleri goze almalisin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim bildiğim burun ucu estetiğinde kemiklerle,kıkırdaklarla ilgilenmiyorlar sadece burun ucunda çalışıyorlar..normal bir burun estetiği gibi değil, iyieleşme süresi daha hızlı diye okudum..Ve kısa sürüyor ameliyat süresi..
ben burun uçu oldum canım. kemiğe hiç dokunmadılar sadece burun ucu kıkırdakları düzeltildi. inceltilip kaldırıldı. burun ucu ameliyatının tek farkı ameliyat sonrasında morama olmuyor onun haricinde yine narkoz altında birbuçuk saatlık bir operasyon geçirdim.acı sızı çok olmuyor. en güzel yanı da tampon kullanılmıyor. ama şişliklerin inmesi burnun eski rahatlığına kavuşma suresi ve yaşadığın psikolajik sıkıntılar aynı oluyor.
sağol canım verdiğin bilgiler için. benim sadece düşük burun ucu kaldırılacak başka bir problem yok...genel anestezi mi oldun sen?
bir de burnun son şeklini aldı mı canım?
evet canım genel anestezi ile oldum. ameliyat olalı on ayı geçti burnum son halini almiştır heralde artık:) bir yıla kadar değişmezse...
memnun kaldın mı peki? kime yaptırdığını öğrenebilir miyim bir de :)
ben çok memnunun canım daha önce olmadığım için pişmanım hatta.ameliyatımı denizlide oldum ben.
ben çok memnunun canım daha önce olmadığım için pişmanım hatta.ameliyatımı denizlide oldum ben.
Kıkırdak ların mi inceltildi sadece? Deri de inceltildi mi? Denizli de plastik cerraha mi oldun ameliyatı?
peki ameliyat sonrası nelere dikkat ettin ve ne kadar süre, cilt bakımında nelere dikkat ettin? Yani normal bir burun ameliyatı gibi zorluyor mu?
evet sadece kıkırdaklarım inceltilip kaldırıldı. derininde inceltilebileceğini duymamıştım ben. plastik cerraha oldum canım ameliyatımı
Merhabalar canım ben burnunu çok beğendim. Aynı olay bende de var sadece burun ucu olacak. Adem beye nasıl randevu alınıyor yardimci olabilir misin? Çok teşekkürler şimdidenevet sadece kıkırdaklarım inceltilip kaldırıldı. derininde inceltilebileceğini duymamıştım ben. plastik cerraha oldum canım ameliyatımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?