Burun ucu hissizliğiniz ne zaman geçti??

captiveangel

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
85
5
16
Merhaba kızlar.

-Ameliyat sonrası burun ucu hissizliğiniz ne zaman geçti acaba ?

- Hafif darbeler yaşadınız mı? ( yorgan çarpması, hissetmediginiz için elinizle hafif çarpma gibi )

Cevaplarsanız sevinirim.. ıyi gecelerr..

ben baya darbe yaşadım ya.. hatta yaşlı bi teyze burnumun ucunu bile sıktı . 66.günümdeyim yanı 2 aylık daha burnum bide :)
ama bir şey olmuyor öyle ufak tefek darbelerden merak etme..
burun ucumda hissizlik yok dokununca hissediyorum sadece ödem kaynaklı sanırım garip bi his oluşuyor dokunduğumda. Eh bide tabi baya sert ucu.

Benim üst ön dişlerimin altında hissizlik var ilk günden beri.2.ayımdayım ucunda da dokununca karıncalanma gibi hissediyorum bi değişik ödemden ama his var.korkma canım ufak darbelerden bişey olmaz elim benimde giyinirken bikaç defa çarptı hatta aşağıya doğru çarptı da ben yukarıya doğru çarpsaydı bari ucu düşcek diye üzüldüm ama gereksiz :) bişey olmaz şiddetli olmadığı sürece merak etme

benim 17. günüm ama sadece dikişlerimde hissizlik var burun ucumu hissediyorum yani kaşıdığım zaman fln his var herkeste aynı mı merak ettimm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…